Már Magyarországon is kapható a Honor Band 5

Itthon is felkerült a boltok polcaira a Honor legújabb aktivitásmérője.

ByTech YouTube csatorna

Magyarországra is megérkezett a Honor Band 5 aktivitásmérő karkötő. A készülék akár 14 napig is bírja egy feltöltéssel, 0,95”-es AMOLED Full Colour érintőképernyője pedig személyre szabható a Honor Clock Face Store-on keresztül. 

A Honor Band 5 valós időben jelzi a pulzust, emellett véroxigén-szintet is mér, és a Huawei TruSeen 3.0 technológiának köszönhetően minden eddiginél pontosabb adatokat szolgáltat az állóképességről. Mindezek mellett automatikusan rögzíti a könnyű, mély és REM alvási fázisokat, valamint figyeli az alvásminőséget. 
10 mozgásformát támogat, köztük például a kül- és beltéri biciklizést, az evezőpadon végzett edzést vagy az úszást. 50 méteres mélységig vízálló, és több úszásnemet felismer. Az aktivitás mérése mellett jelzi a párosított okostelefonunkra érkező bejövő hívásokat, üzeneteket, és a zenelejátszót is vezérelhetjük vele.

A Honor Band 5 okoskarkötő klasszikus tengerészkék, meteorit fekete és dália pink színben kapható az eMag és az Extreme Digital kínálatában, hamarosan pedig a Media Markt és az Euronics üzleteiben is megtalálható lesz. A bruttó fogyasztói ára 13.990 Ft.