Magyarországra érkezik a Honor MagicBook 15

Május 20-tól itthon is elérhető lesz a Honor ultravékony, kompakt notebookja, a MagicBook 15.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Honor MagicBook hazánkba is érkező 15,6 hüvelykes változata 42 Wh-s akkumulátort kapott, mellé pedig 65 W-os gyorstöltő társul, melynek csupán fél óra kell ahhoz, hogy 53%-ra feltöltse az eszközt.  Az adapter USB-C csatlakozója telefon vagy más eszköz töltésére is alkalmas, a töltőkábel pedig adatátvitelre használható. A laptop pedig csak 1,53 kilót nyom, és a legvastagabb pontján is mindössze 16,9 mm. 


A FullView kijelző 15,6 hüvelyk átmérőjű, és csupán 5,3 mm keskeny kerettel rendelkezik három oldalon, a készüléktest 87 százalékát így a képernyő foglalja el. Az 1920x1080p felbontású kijelzőn fényvisszaverődést csökkentő réteg található. A notebook alumínium ház 180 fokban kihajtható.

Az AMD Ryzen 5 3500U processzor, a 8 GB DDR4 kétcsatornás módú RAM és a Radeon  Vega 8 grafikus kártya együttese került a Magicbook 15 burkolata alá. A notebook gyors PCIe NVMe SSD meghajtóval rendelkezik.


A Honor MagicBook 15 pop-up webkamerával érkezik, ami a billentyűzet kameragombja alatt bújik meg, ha épp nem akarjuk használni. A billentyű megnyomására jön elő a kamera, és azonnal használatra kész. A Honor legújabb notebookja ujjlenyomat-olvasót is kapott.

A laptop készülékházán helyet kapott még egy 3,5 mm audió csatlakozó, valamint HDMI, USB 2.0 és USB 3.0 bemenet a felhasználók kényelme érdekében.


Magyarországra galaktikus szürke színben érkezik, US-nemzetközi billentyűzet kiosztással, május 20-tól lesz rendelhető, bruttó 219 990 forintos javasolt fogyasztói áron.
Forrás: Honor