Magyarországon is aktivizálja magát a Patriot Memory

A San Franciscó-i székhelyű Patriot Memory hamarosan elindítja aktív PR és marketing tevékenységét Magyarországon.

ByTech YouTube csatorna

Viper Gaming

A Viper Gaming a Patriot játékosokra fókuszáló almárkája, amelynek célja a bárki számára elérhető innovatív és magas minőségű gaming hardverek, valamint perifériák készítése. 
Viper memóriasorozat

A Viper memóriasorozat azért jött létre, hogy jó minőségű, stabil és gyors megoldásokat biztosítsanak a játékosoknak. Az akár 32 GB kapacitással is elérhető RAM-modulok akár 4400 MHz-es órajellel is rendelkeznek és támogatják az Intel XMP 2.0 platformot is. A Signature sorozat pedig memóriamegoldásokat kínál PC-k és notebookok számára.


SSD

A vállalat portfóliójában egyaránt elérhetők SATA és M.2 NVMe szabványoknak megfelelő SSD meghajtók is, melyek gyors adatátvitelt és alacsony válaszidőt tesznek lehetővé akár 2 TB (NVMe) vagy 4TB (SATA) kapacitás mellett. SD kártyák és USB meghajtók

A Patriot flash alapú meghajtókat is gyárt, melyek közül az SD kártyák akár 90 MB/s-os olvasási sebességre és magas írási sebességre képesek, így jó opció lehet a kamerák és okostelefonok mellé, legyen szó akár FullHD vagy 4K videóanyagok, fényképek, zenék, vagy alkalmazások tárolásáról. A nagy teljesítményű USB meghajtóik esetében akár 180-tól 400MB/s-ig terjedhet az olvasási sebességük. A kis kapacitású modellektől kezdve akár 1TB-os kapacitással rendelkező modellel is tudnak szolgálni.