Legjobb programok ZIP és RAR fájlok feltörésére

Weboldal készítés kedvező áron!
Mindenkivel fordult már elő, hogy egy tömörített fájl jelszóval le van védve. Vagy elfelejtettük, hogy mit adtunk meg jelszónak vagy valamit letöltöttünk a netről és le volt védve. Most mutatok pár olyan programot amivel fel lehet törni a fájlokon lévő védelmet.

1. John the Ripper

John the Ripper egy gyors jelszó-cracker, amely jelenleg a Unix, a Windows, a DOS és az OpenVMS alá érhető el. Elsődleges célja a gyenge Unix jelszavak felderítése. De rengeteg jelszót képes feltörni.

2. Password Recovery Bundle

A Jelszó-visszaállító csomag lehetővé teszi a felhasználók számára az elveszett jelszó visszaállítását néhány percen belül. Ez nagyszerű csomag lehet abban az esetben, ha nem tud bejelentkezni a személyes fiókjába, vagy abban az esetben, ha egy OEM termékkulcsot vissza kell vonni.

Főbb felhasználások és eszközök

A Jelszó-visszaállító csomagot három alapvető Windows operációs csomaggal kell használni. Ezek aWindows Password Recovery, Account Password Finder és a Microsoft Windows és Office Key Finder. Az operációs rendszer meglévő jelszavát is teljesen visszaállíthatja. Ez hasznos lehet, ha egy rendszergazda módosítani kívánja a felhasználói jogosultságokat, vagy ha egy másik személy egy korábban foglalt eszközt használ. Ez a csomag akkor is használható, ha a Windows-t egy termék CD-kulcs segítségével kell telepíteni egy másik számítógépre.

Más funkciók

A Jelszóvisszaállító csomag együttműködik más külső programokkal, köztük a Microsoft Outlook, az AOL, a Gmail és a Yahoo. Telepíthető különböző Windows operációs rendszerekre, például Windows XP, Windows Vista és Windows 7 rendszerekre. Ez egy próbaverzió, és az aktiválás után a felhasználónak korlátozott időre van szüksége, mielőtt a teljes csomagot meg kell vásárolnia. Képes a tömörített fájlokon lévő jelszót is visszaállítani.

3. Advanced Archive Password Recovery

Ez a program kifejezetten a tömörített fájlokra van kihegyezve, részletes beállítási lehetőségek.  

4. Recover WinRAR/RAR Password

RAR Password Recovery visszanyeri a jelszavakat. A hosszú időn keresztül létrehozott archívum jelszavának elfelejtése közös bosszúság. A RAR Password Recovery lehetővé teszi az adatok visszaszerzését. Fejlett szótár támadás, brute-force támadás és fejlett brute-force maszk támadás segítségével. Ez a szoftver könnyen telepíthető és könnyen használható. Mindössze annyit kell tennie, hogy visszaállítsa a jelszavát, csak húzza át a fájlt a program ablakába.