Lebukott a Redmi 8

A China Telecomnak köszönhetően szinte mindent megtudhattunk a Redmi hamarosan érkező belépő szintű mobiljáról.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Redmi 8 már augusztus elején bekerült a TENAA adatbázisába, tegnap pedig a China Telecom weboldalán bukkant fel, ezzel is jelezvén, hogy hamarosan hivatalosan is bemutatkozik. Gyakorlatilag mindent megtudhattunk a készülék specifikációjáról. A Redmi 8 előlapján egy 6,21 hüvelykes HD+ felbontású kijelző kap helyet, mégpedig egy műanyag házban. A színeket tekintve piros, zöld, kék és fekete lesz a választék.

A telefon lelke - ahogyan a napokban bemutatott Redmi 8A esetében is - várhatóan a Snapdragon 439 processzor lesz, viszont a memóriafelszereltség terén 4 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel érkezik.


Ami a kamerákat illeti, elől a vízcsepp alakú notch egy 8  megapixeles szelfikamerának nyújt majd menedéket, míg hátul egy 12 megapixeles főszenzor és egy 2 megapixeles mélységérzékelő áll majd a rendelkezésre. A Redmi 8 tápellátásáról egy méretes, 5.000 mAh kapacitású akkumulátor fog gondoskodni, amit USB Type-C porton keresztül lehet majd tölteni. További jó hír, hogy a 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó nem kerül száműzetésre.


A feltüntetett ár kicsit érdekes, mert 1.600 jüan (~68.700 forint) elég sok lenne ezért a készülékért cserébe. 


8K-ban rögzít majd videókat a következő Xiaomi csúcsmobil


Forrás