UPDATE: Koncepció képen a Huawei Nova 4

Korábban már megtudhattuk, hogy a Huawei is egy notch nélküli dizájn kialakításán dolgozik, ami a Nova 4-gyel már meg is érkezhet.

Weboldal készítés kedvező áron!
A Samsung a Galaxy A8-cal mutathatja be új dizájnját, de természetesen a Huawei is igyekszik tartani a lépést és várhatóan a Nova 4 készülékkel Ők is megléphetik ezt. A legfrissebb hírek már egy koncepció képet is tartalmaznak a kínai gyártó hamarosan megjelenő készülékéről. A fenti képen láthatjuk, hogy a Nova 4 a P20 Pro-hoz hasonlóan, a hátlapon egy tripla kamerarendszert kaphat. Azonban különbségként jelentkezik egyrészt az előlapi kamera elhelyezkedése, amit a notch helyett már a kijelzőbe építve láthatunk, másrészt a hátlapon és az előlapon sincs jelen az ujjlenyomat-olvasó, így várhatóan ez is a kijelzőbe kerülhet beépítésre. A megjelenő színátmenetes dizájn talán az eddigi legszebbnek mondható azok közül, amiket eddig láthattunk. A Nova széria következő tagjának működtetéséért az új Kirin 980 processzor lesz a felelős, ahogy a Mate 20 széria és a Honor Magic 2 esetében is. A specifikáció egyéb részletei még nem kerültek napvilágra.
Tegnap, egy teaser formájában is megcsodálhattuk már a Huawei megoldását, amelyet Ice Universe osztott meg egy Twitter bejegyzésben. Ebben azt állítja, hogy a gyártó még decemberben útjára indíthatja készülékét, így megelőzve a Samsungot a versenyben.   UPDATE: Teaseren a várható megjelenés részleges dátuma Egy frissen kikerült poszter igyekszik promózni a Huawei új, kamera elhelyezési megoldását. Azonban itt nincs vége a történik, hiszen egy dátum is megjelenik rajta, ami nem más, mint 2018 decembere. Ez arra utal, hogy a Huawei hamarosan bemutathatja az új technológiát felvonultató készülékét. Amennyiben a dátum valós, akkor a kínai gyártó megelőzheti a Samsung készülő, hasonló készülékét. Forrás  

Ez is érdekelhet