Szinte az összes fontos tulajdonságát megtudhattuk a pop-up szelfikamerával érkező Vivo V15 Pro készüléknek.

Hirdetés

Friss információk szerint, a Vivo V15 Pro egy 6,39 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel rendelkezik majd, amely FullHD+ felbontásra lesz képes. A rendkívül magas képernyő-test aránnyal érkező készülék paneljét “Ultra FullView Display”-ként emlegetik.

A processzor kiléte korábban a Geekbenchnek köszönhetően már kiderült. A Qualcomm egyik viszonylag friss középkategóriás lapkakészlete, a Snapdragon 675 foglal majd helyet a V15 Pro belsejében. A processzor társaságában 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely lesz megtalálható. Elődje, a Vivo V11 Pro a microSD kártyával való bővíthetőséget is támogatja, ez valószínűleg változatlanul megmarad az utódban is.

A már sokat emlegetett pop-up mechanizmusnak köszönhetően egy 32 megapixeles szelfikamera fog kiemelkedni a készülék házából. A hátsó, mesterséges intelligenciával felvértezett tripla kamerarendszert egy 48 megapixeles elsődleges, valamint egy 8 és egy 5 megapixeles szenzor fogja alkotni. A pletykák szerint az elsődleges kamera tekintetében a Samsung ISOCELL GM1 szenzorra esett a gyártó választása. Egyébként ez a kamera érhető el a Samsung Galaxy A8s, a Huawei Nova 4 és a Redmi Note 7 készülékekben is. A tápellátásról egy gyorstöltést támogató 3700 mAh-s kapacitású akkumulátor gondoskodhat majd.

A Vivo V15 Pro ára nagyjából 425 dollár (~120.000 FT) lesz és a hírek szerint érkezik egy sima V15 is, ami 350 dolláros (~98.000 ft) árcédulát kaphat . A telefont február 20-án fogja leleplezni a kínai gyártó.

 

A Vivo India Youtube csatornáján megjelent már egy promóciós videó is:

Illetve már egy élőkép is kikerült a netre:

Komoly európai terjeszkedésbe kezdett az Oppo

(Forrás)

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.