Kevesebb, mint 6 hónapja mutatkoztak be a Sony új középkategóriás sorozatának debütáló készülékei az Xperia 10 és 10 Plus, de már egy jó ideje megindultak a pletykák és a találgatások a széria következő generációjával kapcsolatosan.

Hirdetés

Most éppen az Xperia 20 állítólagos specifikációja látott napvilágot. Ahogy a korábbi renderképeken is láthattuk, szinte megegyezik majd az új generáció dizájnja az elődök kialakításával. Nem lesz semmi bevágás, vagy kameralyuk a kijelzőben, cserébe méretes keret öleli majd körül a 6 hüvelykes FullHD+ felbontással és 21:9-es képaránnyal érkező LCD panelt.

Az Xperia 20 nagyobb teljesítményre lesz képes, mint az Xperia 10, köszönhetően annak, hogy a Snapdragon 630 processzort Snapdragon 710 chipre cseréli a japán vállalat. A lapkakészlet társaságában 4 vagy 6 GB RAM, illetve 64 vagy 128 GB belső tárhely foglal majd helyet.

A forrás szerint a hátlapi duál kamerarendszer két darab 12 megapixeles szenzort vonultat majd fel. A másodlagos kamerát illetően várhatóan nem mélységérzékelőre, hanem egy széles látószögű lencsére eshet a gyártó választása.

Az Xperia 20 158 x 69 x 8.1 mm-es fizikai méretekkel fog rendelkezni, az akkumulátor kapacitásáról nem esett szó, azonban az elődben található 2.870 mAh-s telepnél nagyobbat várunk az új készülékben.

A múltkori OnLeaks-féle Xperia 20 koncepció:

A Sony Xperia 2 után az Xperia 20 koncepciója is megérkezett

Forrás: ITHome

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.