Az Mate 20 széria mellett a Huawei új okosórával is készül az október 16-án megrendezésre kerülő bemutatón. A múlt héten már megírtuk a kiszivárgott specifikációt, amelyet a Winfuture értesülései tovább erősítenek és egy renderképet is közzétettek.

Hirdetés

A Huawei Watch GT a hosszú akkumulátor üzemidőre és megfizethetőségére próbál majd összpontosítani. Két változatban lesz kapható: GT Sport és GT Classic, utóbbiról egy renderképet is láthatunk.

Az óra egy 1,39 hüvelykes OLED kijelzőt kap, a felbontása egyelőre még nem ismert. A Watch GT Classic ezüst és  fekete színű, a szíj pedig barna színben pompázik majd. Ezzel szemben a GT Sport állítólag teljesen fekete lesz.

A Bluetooth mellett lesz benne GPS, és NFC, iránytű, nyomásérzékelő és gyorsulásmérő. A pulzusmérőt nem említik azonban minden bizonnyal megtalálható lesz az órában.

A Watch GT vízálló lesz teljes mértékben. A motorháztető alá a Qualcomm újonnan bemutatott Snapdragon Wear 3100 lapkakészlete kerül majd beépítésre, 4 GB belső tárhely és egy 420 mAh-s akkumulátor társaságában. Vannak ennél jobb ajánlatok is üzemidő terén, de az egyetlen feltöltéssel való, normál használat melletti 14 napos rendelkezésre állás egyáltalán nem hangzik rosszul. Intenzívebb használat mellett persze kb. felét várhatjuk majd el, GPS módban pedig 20 órán keresztül bírja majd szuflával. Az okosórát az USB Type-C-vel ellátott töltőpaddal tölthetjük majd, de támogatni fogja az 5 W-os vezeték nélküli töltést is.

A Huawei Watch GT Sport változata 199 euróba (~64.000 forint), míg a Classic modell 229 euróba (~74.000 forint) fog kerülni.

Forrás: Winfuture

Promóképeken a Huawei Watch GT

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.