A tavaly októberben bemutatott Huawei Watch GT után már ebben a hónapban érkezhetnek is az utódok.

Hirdetés

A Huawei Watch GT (Sport és Classic) a nagyszabású Mate 20 szériát leleplező eseményen került terítékre, többek között a Band 3 Pro társaságában. A hónap végén érkeznek a legújabb P30 készülékek, azonban a párizsi bemutató sem csak és kizárólag a telefonokról fog szólni, érkeznek a legújabb Watch GT modellek.

Az információ egyébként a német Winfuture portálnak köszönhető, akik még egy képet is csatoltak a két új okosóra egyikéről. A Watch GT Elegant az alábbi képen látható két színben várható: sötétzöld és narancs.

A másik változat a Watch GT Active névre fog hallgatni és fekete, illetve fehér színekben lesz kapható. A kialakítás szinte változatlan lesz, marad az 1,39 hüvelykes színes AMOLED kijelző, valamint operációs rendszerként is a tavaly bemutatott Light OS-t fogják futtatni.

A Huawei jelenleg 199 euróért adja a Sport, míg 229 euróért a Classic modellt, ezzel szemben az Active 249, míg az Elegant 229 eurós árcédulát kaphat a nyakába.

A Winfuture-tól nem megszokott a kacsa hírek megosztása, de kicsit furcsának tűnik a dolog. Nem sok értelmét látjuk annak, hogy 5 hónap elteltével gyakorlatilag két ugyanolyan órát dobjon piacra megint a Huawei. Vagy ezzel válaszolnának a Samsung február végén bemutatott Galaxy Watch Active okosórájára? Hamarosan kiderül.

 

Ilyen RAM és háttértár opciókkal jön a Huawei P30 széria

Forrás: Winfuture

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.