Két új TOUGHFAN hűtőt leplezett le a Thermaltake

A Thermaltake bemutatta a TOUGHFAN ventilátorokkal felszerelt, legújabb AIO megoldásait - TOUGHLIQUID ARGB Sync és TOUGHLIQUID ULTRA AIO folyadékhűtéseket.

A TOUGHLIQUID ULTRA további egyéb funkciókkal is rendelkezik, beleértve a nagy teljesítményű TOUGHFAN 12 Turbo ventilátorokat, amelyeknek a maximális forgási sebessége 2500 RPM, hogy erőteljes légáramlást kínáljon a fokozott hűtési teljesítmény érdekében. Az új ventilátorok 2. generációs hidraulikus csapágyazást az LCP ventilátorlapátokat alkalmaznak. A TOUGHLIQUID ULTRA sűrű lemezfelületű radiátorral rendelkezik, továbbá 240 mm-es és 360 mm-es változatokban is kapható. Az integrált pumpa rézből készült hűtőblokkal készült a kiemelkedő hővezetőképesség érekében, továbbá a hűtés már tartalmazza a hűtőfolyadékot az azonnali használat biztosításához.  A blokk tetejére felszerelt LCD kijelző képes a komponensek állapotának megfigyelésére, továbbá lehetőséget nyújt egyedi fényhatások és testreszabott GIF fájlok beállítására is a TT RGB PLUS 2.0 szoftver segítségével.
A TOUGHLIQUID ARGB Sync a termékcsaládhoz illeszkedő kialakítással rendelkezik, azonban jelentősen költségbarátabb. Az LCD kijelző helyett egy RGB panellel lett felszerelve, továbbá a felhasználók remek teljesítményt érhetnek el a TOUGHFAN 12 és 14 radiátor ventilátorokkal az erőteljes légáramlásnak és a 2000 RPM-es teljesítményüknek köszönhetően.  A TOUGHFAN ugyanazt a csapágyazást és ventilátorlapátokat használja, mint az ULTRA sorozat, ennek megfelelően jóhűtési teljesítményt és halk működést garantál. Ez az ARGB Sync Edition ugyanazt a továbbfejlesztett radiátort használja, továbbá 240 mm-es, 280 mm-es és 360 mm-es változatokban is elérhető lesz. A pumpa felső részén hat állítható LED segítségével szabhatják személyre a felhasználók a világítást. Mindemellett réz hűtőblokkal és 360°-ban elforgatható LED fedővel lett felszerelve. A pumpába integrált vezérlő mellett nincs szükség külső irányítópanelre, így közvetlenül a szoftverből állíthatjuk a világítási módokat, az egyedi színeket és a színváltás sebességét. Emellett a TOUGHLIQUID ARGB világítását akár az alaplapod RGB vezérlőjével is szinkronizálhatod az 5V+ csatlakozás, illetve a különböző RGB sync szoftverek segítségévél.


Forrás: Thermaltake

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)