Az LG két Q9 szériába tartozó készüléken is dolgozik, amelyekről most újabb információkat tudhattunk meg.

Hirdetés

LG Q9 – Geekbench teszten járt

Az LG Q9, a vállalat hamarosan érkező középkategóriás készüléke, amely most LGE LM-Q925L modellszámmal jelent meg a Geekbenchen. A készülék 1789 pontot ért el az egymagos, míg 3680 pontot a többmagos teszt során. Azonban a specifikáció egyes részleteivel kapcsolatban is többet tudhattunk meg. Kiderült, hogy a telefon működtetéséért várhatóan a Snapdragon 820 fog felelni, 4 GB RAM társaságában. Operációs rendszerként pedig az Android 8.1 Oreo-t fogja megkapni előre telepítve.

Korábban már több információt is megtudhattunk a telefon feltételezett specifikációjáról. Ezek szerint egy 6,1 hüvelykes, 2280 x 1080 pixeles felbontású, IPS LCD kijelzővel rendelkezhet. Belső tárhely tekintetében 64 GB-ot kaphat. Hátlapján egy dupla kamera modul lehet majd megtalálható, 16 és 8 megapixeles érzékelőkkel felszerelve. A készüléket várhatóan egy 3.550 mAh-s akkumulátor táplálhatja majd, Quick Charge 3.0 támogatással.

LG Q9 One – Bluetooth SIG tanúsítványt kapott

Az LG, a Q9 széria One modelljén is dolgozik, ami LM-Q927L modellszámmal kapott Bluetooth SIG tanúsítványt. Specifikációját tekintve ugyanazokkal a jellemzőkkel rendelkezhet, mint a Q9, viszont egy Android One eszközként fog debütálni és az Android Pie operációs rendszert fogja futtatni. Ugyanezt a modellt már a Wi-Fi Alliance is tanúsította 2018 novemberében.

Hatalmas kijelzőt kapott az LG GRAM 17

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.