Az eddig kiszivárgott részletek alapján Ben Geskin elkészítette a következő OnePlus zászlóshajó első koncepcióképeit.

Hirdetés

Ahogy az előbb is említettük a renderképeket az eddigi pletykák alapján készítette el Ben, tehát ne vegyük készpénznek a látottakat. Mindenesetre lenyűgöző a képeken látható látványterv.

A dizájn nagyban hasonlít a tavaly októberben bemutatkozott Mi MIX 3-éhoz. Alul és felül is rendkívül vékony kávát láthatunk. A OnePlus elhagyhatja a kijelző feletti szenzorszigetet, méghozzá a csúsztatható mechanizmus alkalmazásával. Így, a szelfikamerát és az egyéb érzékelőket a telefon elejének lecsúsztatásával érhetjük majd el.

Ami még szembetűnő, hogy egy ívelt kialakítású kijelzőpanelt kaphat majd a leendő OnePlus zászlóshajó. Ami a készülék specifikációját illeti, még nem tudhatunk sok mindent. Az biztos, hogy a legújabb Qualcomm csúcsprocesszor, a Snapdragon 855 kerül a készülék motorházteteje alá.  Elvárható még az is, hogy a OnePlus 6T McLaren Edition-ben debütált Warp Charge 30 támogatottsággal is felvértezzék a OnePlus 7-et.

A tegnapi napon egy állítólagos élőkép is kikerült a netre a OnePlus 7-ről. A feltöltő állítása szerint a bal oldalon egy OnePlus 7, míg a jobb oldalon egy OnePlus 6T látható.

A OnePlus ez évi első készülékének megjelenése a szokásos módon májusban várható.

 

Így teljesítenek a gyártók gyorstöltési szabványai

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.