Keress pénzt sétával! - Sweatcoin

Ha sokat sétálsz, akkor van egy jó hírünk, ugyanis ezzel pénzt kereshetsz és nem mellesleg egészséges is.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Sweatcoin nevezetű alkalmazás segítségével úgy kereshetünk pénzt, hogy sétálunk. Az elgondolás nem új keletű, voltak már korábban ilyen appok, de jelenleg úgy látszik, hogy a Sweatcoin tartós és folyamatosan növekvő felhasználóbázissal rendelkezik és stabilan működik. Nagyjából egy éve jelent meg Magyarországon és itthon is elég népszerű lett, én csak a napokban értesültem a létezéséről és gondoltam megosztom veletek is ezt a lehetőséget. 

A regisztráció pofon egyszerű, a fiókazonosítónk a telefonszámunk, ez lesz a kulcs ,a mi kis virtuális pénztárcánkhoz, majd ezután kezdődhet is az SWC azaz Sweatcoin gyűjtése. Az alkalmazás egy speciális algoritmus alapján számolja a lépéseinket majd ezt konvertálja virtuális pénzzé. Fontos megjegyezni, hogy csak a szabadban mér, tehát az edzőtermi séta a futópadon sajnos nem számít, legalábbis eddig nem számított. 

Sweatcoin letöltése.

A főképernyőn láthatjuk, hogy mennyit mentünk az adott napon, illetve meg tudjuk nézni az előző napokat is.


Többféle szint van, ami azt határozza meg, hogy egy nap alatt mennyi SWC-t gyűjthetünk. Az alap csomag ami "ingyenes" az a Mover, ezzel 5 SWC-t szerezhetünk maximum, de ha sokat sétálunk, akkor érdemes előfizetni egy magasabb szintre. Az előfizetés egy hónapra szól és nem valódi pénzzel, hanem ugyanúgy SWC-vel kell fizetni, mint minden másért az appon belül. Szintek:

  • Mover: ingyenes / Napi 5 SWC szerezhető
  • Shaker: 4.75 SWC/hó / Napi 10 SWC szerezhető
  • Quaker: 20 SWC/hó / Napi 15 SWC szerezhető
  • Breaker: 30 SWC/hó / Napi 20 SWC szerezhető

Virtuális valutára nem csak sétával tehetünk szert, hanem reklámok nézésével és persze barátaink, rokonaink, ismerősök meghívásával. Nem rest a Sweatcoin, minden egyes meghívott ember után 5 SWC-t ad, ami szerintem nem rossz.

Most, hogy megnéztük hogyan lehet koint szerezni, megmutatom mire lehet azt elkölteni. Folyamatosan frissülő ajánlatokból válogathatunk, legyen szó utazásról, Apple Watch-ról, iPhone-ról, különböző szolgáltatásokról. Ja és van csomó ingyenes ajánlat is, amik legtöbbször szolgáltatások, mint például most 3 hónapnyi Tidal jár ingyen. Aki adományozó kedvében megteheti, többféle ügyet is megtoldhatunk virtuális pénzzel, ezzel is segítve mások munkáját. Amennyiben úgy döntünk, hogy nem tetszik egyik ajánlat sem PayPal-ra "igazi pénzt" fizetnek. 
Szerintem ez egy remek lehetőség és nem csak azért, mert pénzt szerezhetünk, hanem mert arra ösztönöz az alkalmazás, hogy mozduljunk ki, sétáljunk és ezáltal egészségesebbek legyünk. Ha megtetszett az app, akkor regisztrálj valamelyik cikkben elhelyezett linken keresztül és gyűjtsd a koinokat. Apró megjegyzés, hogyha innen regisztrálsz, akkor a mi munkánkat is támogatod, ha ezt teszed, azt előre is köszönjük!