Megérkeztek az első sajtófotók a Xiaomi – Meitu kollaboráció első nagy dobásáról.

Hirdetés

A Xiaomi nemrég hivatalosan is megerősítette,  hogy július 2-án új okostelefont fognak leleplezni a Mi CC9 személyében, amelyben a tavaly bekebelezett Meitu közreműködött. A CC9e névvel pletykált valamivel gyengébb változat pontos érkezését még nem erősítette meg a gyártó, de minden bizonnyal együtt debütál majd az erősebb testvérrel. Az is bebizonyosodott a kínai gyártó által közzétett teaser képnek köszönhetően, hogy a készülék triplalencsés hátlapi kamerarendszere egy 48 megapixeles főszenzornak ad majd otthon, a szelfikamerát illetően pedig egy 32 megapixeles egységre esett a választás.

Megérkeztek az első sajtóképek, amelyek teljesen összhangban vannak a kínai hírközlési hatóság (TENAA) oldalán látott képekkel.

Meg kell hagyni, hogy a Xiaomi Mi CC9, rendkívül impozáns külsővel rendelkezik, kicsit hasonlít a Feather White vivo iQOO, a Pearl White Huawei P30 Pro és a Prism White fantázianevű Samsung Galaxy S10 mobilok fehér színű variánsaira.

A kínai gyártó már elkezdte kiküldeni a sajtómeghívókat a július 2-i bemutató eseményre, amelyen a Xiaomi és a Meitu neve is helyet kapott így utalva arra, hogy a nemrég felvásárolt cég keze is benne van az új széria megszületésében.

 

Pár nappal ezelőtt az állítólagos specifikációk is kiszivárogtak:

Ilyen specifikációkkal és árakkal érkezhet a Xiaomi Mi CC9 és CC9e

 

Forrás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.