Képeken a OnePlus Nord + AMOLED kijelző megerősítve

Az elmúlt napokban záporoznak az infók és a képi anyagok a OnePlus hamarosan érkező középkategóriás készülékéről.

Weboldal készítés kedvező áron!

Mint már ismert, a OnePlus Nord okostelefont július 21-én mutatja majd be a kínai gyártó. A készülék tulajdonságait tekintve pletyka szinten már rengeteg minden kering a neten, viszont jött már pár hivatalosan megerősített infó is már az elmúlt hetekben.

A OnePlus korábban készített egy saját Instagram oldalt is a hamarosan érkező készülékének, ahol egy humoros bejegyzésben árulták el azt, hogy a Nord előlapjára egy AMOLED megjelnítő került. A jelenlegi legfrissebb poszt pedig a kamerák darabszámát árulja el. A videóban elhangzottak alapján, tehát két szelfikamerát, illetve négy hátlapi kamerát vonultat majd fel a Nord.



A népszerű leaker, Evan Blass is aktivizálta magát és Twitteren közzétett két képet, amelyek a OnePlus Nord várható elő- és hátlapi megjelenéséről rántják le a leplet. A fentebb említett szelfikamerá tehát a kijelző bal felső sarkában, méghozzá egy kapszula alakú kameravájatban kerülhetnek majd elhelyezésre. Egy 32 megapixeles főegységet és egy 8 megapixeles ultraszéles lencsét emlegetnek itt.



A legújabb hírek egy 48 megapixeles főkameráról, 8 megapixeles ultraszéles látószögű szenzorról, 5 megapixeles  makrókameráról és 2 megapixeles  mélységérzékelőről szólnak, ami eléggé ellentmond a román kiskereskedő által is közölt 64+16+2 MP-es hármasnak, nem csak a felbontóképességek, hanem a darabszámok tekintetében is.



Végül, de nem utolsó sorban még egy, az indiai Amazon oldaláról származó friss promóciós képpel tudunk szolgálni, ami arról árulkodik, hogy a készülék AMOLED megjelenítőjét magas képfrissítéssel vértezik fel. Ugyan a konkrét érték egyelőre rejtély, de 90 Hz-es frekvencia a minimum. Ezenkívül a kép még elhinti azt az új infót is, hogy optikai képstabilizálással ellátott, zászlóshajó kamerarendszerrel érkezik a mobil. Ami viszont nem újdonság, az a Snapdragon 765G processzor híre, ugyanis ezt a gyártó már korábban megerősítette.