Pár nappal ezelőtt már felbukkant a TENAA oldalán a Meitu érkező okostelefonjának specifikációja, amely a mai napon képekkel is kiegészült. Nézzük tehát mivel készül a kínai gyártó.

Hirdetés

A telefon a MP1801 modellszámmal látható a kínai hírközlési hatóság oldalán, amely várhatóan a Meitu V6 utódja, a V7 lesz. A telefon legnagyobb érdekessége kétségkívül az, hogy a kijelző feletti bemélyedésben három kamera is helyet kap, méghozzá elég méretes szenzorok. A megjelenítő alatt találjuk majd az ujjlenyomat-olvasót, amely egyben home “gombként” fog funkcionálni.

Ahogy a V szériánál már megszokhattuk, a készülék a Meitu eléggé egyedi, egyben kicsit fura dizájnját kapja. A telefon hátoldalát bőr és fém fogja borítani. Középen felül, vízszintes elrendezésben találjuk a duál kamerarendszert, amelynek mindkét oldalán helyet kap egy-egy LED villanó. Ahogy az alábbi képen is látszik, elég sokrétű a készülék hátlapja.

A telefon bal oldalán csak a hangerőszabályzó gombok, míg a bekapcsológomb a jobb oldalon kaphat helyet, egy kamerákhoz szánt dedikált gomb társaságában.

A TENAA szerint a Meitu MP1801 egy 6,21 hüvelykes, 2248 x 1080 pixeles felbontású OLED kijelzővel, egy 2,6 GHz-es processzorral, 8 GB RAM-mal és 128/256 GB belső tárhellyel fog rendelkezni. Az előlapi tripla kamerarendszert 12 + 20 + 8 MP-es szenzorok alkotják, míg a hátlapon egy 12 és egy 8 MP-es kamerát találunk majd. A tápellátásért egy 3.400 mAh-s akkumulátor lesz felelős, operációs rendszerként pedig előre telepített Android Pie-t fog futtatni.

Összeállt a Xiaomi és a Meitu

Forrás: TENAA

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.