Hamarosan két újabb készülék csatlakozik a Galaxy A széria egyre népesebb táborába.

Hirdetés

A dél-koreai gyártó két új készüléke tűnt fel a kínai hírközlési hatóság honlapján, ahol nem csak képeket, hanem a részleges specifikációkat is megtalálhatjuk.

 

Samsung Galaxy A70

A Galaxy A70 egy méretes, 6,7 hüvelykes vízcsepp alakú bemélyedéssel ellátott kijelzőt kaphat, avagy ahogyan a Samsung emlegeti, egy Infinity-U panelt. Egy pillanatra maradjunk még a megjelenítőnél, ugyanis ide kerül beágyazásra az ujjlenyomat-olvasó. A hátoldali triplalencsés kamerarendszer felhozatala még nem tisztázott, azonban a főkamera mellé egy széles látószögű szenzor és egy mélységérzékelő kerülhet. A 4.400 mAh kapacitású akkumulátorával a valaha volt második legnagyobb teleppel szerelt Galaxy A szériás készülék lesz (1. Galaxy A9 Pro (2016): 5000 mAh). A fizikai méreteit tekintve 164,2 x 76,7 x 7,9 mm paraméterekkel fog bírni.

(A nagyobb méretért katt a képre)

 

Samsung Galaxy A60

A Galaxy A60 eléggé hasonlít a tavaly év végén bemutatott Galaxy A8s-re, szintén Infinity-O panellel érkezik és egy olyan triplalencsés hátlapi kamerarendszerrel, amelynek középső szenzorát egy színes gyűrű veszi körül (csak a dizájnt szolgálja). Az új készülék hagyományos hátlapi ujjlenyomat-olvasót kap és 3.400 mAh-s akkumulátor kerül a burkolata alá. Valamivel kisebb méretekkel fog rendelkezni, mint az előbb bemutatott Galaxy A70 – 155,2 x 73,9 x 7,9 mm.

(A nagyobb méretért katt a képre)

 

A Galaxy A60 és A70 megjelenési dátumáról egyelőre még nincs infó.

 

Bemutatkozott a Samsung Galaxy A20

Forrás: 1 • 2 • 3 • 4

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.