Kameralyukra vált a Google Pixel 4a

A keresőóriás ez év májusában valami mást tett a Pixel szériával, mint amit addig megszokhattunk, ugyanis a Pixel 3a duóval végre megjelentek a középkategóriában is.

ByTech YouTube csatorna

A 91Mobiles és @OnLeaks közreműködésének köszönhetően máris pillantást vethetünk a Google megfizethető mobiljainak legújabb generációjára. A Pixel 4a várhatóan 144,2 x 69,5 x 8,2 mm-es fizikai méretekkel fog rendelkezni. A Pixel 4 csúcsmobilokhoz képest nagyot nő majd a képernyő-test arány, ugyanis a Pixel 4a várható 5,7-5,8 hüvelykes kijelzője kameralyukas kialakítást kaphat. A FullHD+ felbontás minden bizonnyal marad. A megjelenítő felett láthatunk egy rést, amelybe hangszóró kerül.


 


Megfordítva a telefont, polikarbonát hátlapot találhatunk majd rajta. A zászlóshajó testvérekhez hasonlóan marad a négyzetes kamerasziget, amelyben mindössze egy kamerát találhatunk majd, egy LED-villanó társaságában. Várhatóan megörökli az elődjének egyetlen 12,2 megapixeles kameráját. Az ujjlenyomat-olvasó is marad hátul.

A forrás azt feltételezi, hogy 4 GB RAM kerül a telefon burkolata alá, a számításokat pedig a Snapdragon 730 vagy a Snapdragon 765 végezheti majd. Utóbbi azt jelentené, hogy alapértelmezett lenne a mobilhálózatok legújabb generációjának támogatása. Ami nem meglepő egyáltalán, hogy előre telepítve Android 10 fog futni a készüléken. A szemfülesek a 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó jelenlétét is megfigyelhették.
Várhatóan a Google 2020-as fejlesztői konferenciáján mutatkozhat majd be a Pixel 4a, természetesen a nagyobb Pixel 4a XL társaságában.


Forrás: 91Mobiles