A múlt héten még temették az Essential-t, a mostani hírek pedig arra utalnak, hogy a vállalat gőzerővel dolgozik az Essential Phone utódján, amelyről most megtudhattunk egy-két részletet.

Hirdetés

A nemrég napvilágra került szabadalom alapján valami igazán nagy dologra készülhet a gyártó. A szabadalmi konstrukció azt sugallja, hogy az Essential megszabadulna mindenféle bevágás, motorikus vagy kézi erővel mozgatható mechanizmus alkalmazásától és az előlapi kamerát beépítenék a kijelző alá úgy, ahogyan az ujjlenyomat-olvasót is. A kamera használhatóságát pedig úgy érnék el, hogy egy bizonyos szintű átlátszósággal/áttetszőséggel rendelkező OLED panelt helyeznének a készülékbe.

A specifikáció tekintetében még nem tudni semmit a telefonról, azonban az biztos, hogy zászlóshajó tulajdonságokkal fog rendelkezni.

A SlashGear által felkutatott dokumentumokból kiderült még egy érdekes dolog. Mégpedig az, hogy az innovációs megoldások mellett egy dolgot visszahozna a múltból a gyártó. Ez pedig a 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó.

Az Essential Phone második generációs készülékének bemutatási időpontjáról egyelőre még semmit sem tudni.

Aki esetleg nem ismerné a vállalatot: Az Essential Phone-t Andy Rubin, az Android atyja alapította 2015-ben. A vállalat első és eddigi egyetlen készüléke (Essential Phone PH-1)  2017 májusában mutatkozott be és a notch-os telefonok egyik úttörője volt.

 

Forrás: SlashGear

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.