Joyetech Ultex T80 e-cigaretta teszt

Az Ultex T80-at rengeteg olyan megoldással vértezték fel ami miatt szerintem kiemelkedik a tömegből. Egyszerű használat, kiváló kialakítás, nagy liquid tartály, állítható teljesítmény és módok és még sorolhatnám.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

A terméket most is a Vape Sourcing-tól kaptuk, amit innen is köszönünk. Előző tesztünkben a Joyetech eGo AIO Mansion e-cigaretáttát teszteltük, ide kattintva meg tudjátok nézni.

Joyetech Ultex T80

A készülék a már jól megszokott minőségi dobozban érkezett, dekoratív csomagolással. A csomag az alábbi elemeket tartalmazza:
  • 1 db Joyetech ULTEX T80
  • 1 db Joyeetech Cubis Max tank
  • 1 db NCFilmTM fűtőszál
  • 1 db USB-B töltőkábel
  • Pótalkatrészek (csavarok, csavarhúzó, tömítések, palást)
Fontos megjegyezni, hogy akkumulátor nem jár a termékhez, így azt külön kell rendelni. Az Ultex T80 nagyon érdekes kialakítást kapott, szerintem brutálisan jól néz ki és emellett nagyon jó az anyaghasználat és az összeszerelés is. A gombok nem mozognak, jó helyre rakták őket, alapvetően nagyon kényelmes használni a cigarettát. Pontos mérete: 28 x 138,5 mm. 5 féle szín közül választhatunk: fekete, ezüst, kék, dazzling, arany. Mindegyik színben jól néz ki a készülék, én kék színűt kaptam és hát, bárhol használtam mindig megnéztek, hogy mi az isten van a kezemben. A cigin található alul egy 0,49 hüvelykes OLED kijelző, amin követni tudjuk, hogy milyen teljesítményen működik a készülék,  illetve az akkumulátor milyen szinten van. Emellett a gombokkal tudjuk állítani a teljesítményt és a módokat is. Választható módok:
  • Power
  • Bypass
  • TC (Ni, Ti, SS)
  • TCR
A másik oldalon találjuk meg az USB-B bemenetet, amin keresztül tölteni tudjuk az akkumulátort és adott esetben frissíteni tudjuk a szoftvert. Mint láthatjuk nagyon egyszerűen tudjuk utántölteni a liquidet, mindössze csak elhúzzuk a fedelet és ott is a tartály, ami egyszerre 5 mililiter liquidet tud tárolni. Felül található még a levegőztető nyílás ,amin keresztül be tudjuk állítani, hogy a gőz mellé mennyi levegő menjen. A készülék egy saját fejlesztésű NCFilm fűtőszállal rendelkezik porlasztó helyett. Először nem tudtam, hogy ezzel mi a teendő vagy, hogyan is működik, de egy kis utánaolvasás és használat után rájöttem, hogy ez egy baromi jó megoldás. Az NCFilm fűtőszálról azt kell tudni, hogy körülbelül 3 hónapig jó, utána cserélni kell, illetve ha használat közben rossz ízt érzünk, vagy nem olyan minőségű a gőz, mint szeretnénk, akkor csak meg kell tisztítani a fűtőszálat, vattát kell cserélni és kész is. Jegyzem meg, hogy vattát cserélni is nagyon egyszerű. Az egészben az a legjobb, hogy aki még életében nem látott e-cigarettát, az is hipp-hopp megoldja az ilyen dolgokat. A fejlesztők alaposan átgondolták, hogy mi hova kerüljön és hogyan működjön és ez meg is látszik. Néha tapasztalható folyás, de olyan kis mértékű, hogy nem okoz problémát. Én egy 3000 mAh-s Samsung 30Q akkumulátort vettem a készülékbe, ezzel nálam kb másfél napot bír. Az aksit nagyjából egy óra alatt fel lehet tölteni, de vigyázzunk mert töltés közben nagyon melegszik a ház. Összességében nagyon megvagyok elégedve az Ultex T80-nal, megfelelő mennyiségű gőzt ad és az íz is tökéletes. A külsőre nem lehet panaszunk, pazar kialakítás és minőségi anyaghasználat. Könnyű használni, a fűtőszál megtisztítása és cseréje gyors és egyszerű. Több módot is tudunk állítani, emellett a teljesítményt is egyénre szabhatjuk. Mindenkinek csak ajánlani tudom A terméknek az itthoni ára kb 25-30.000 forint, de ha a Vape Sourcing-tól vásárolod meg akkor csak 14.000 Ft. Ha érdekel a videós teszt, akkor itt tudod megtekinteni:  

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)