A nemrég kezdődő CES-en már több terméket is bemutatott a Seagate. Ezuttal a JD.com-mal kooperálva egy már régóta várt eszköz jelent meg a piacon. A Joy Drive egy winchester és powerbank, kifejezetten Android eszközökhöz. 

 

A Seagate, partnerével a JD.com-mal (a legnagyobb online kiskereskedő és a legnagyobb internetes cég Kínában) közösen útjára indította a Seagate Joy Drive hordozható merevlemezt, amihez Android okostelefonok és tabletek csatlakozhatnak, hogy bővítsék a tárolási kapacitásukat és növelhessék üzemidejüket. A JD.com hosszú idő óta együttműködik a Seagate-tel, ez idáig főként a kereskedelemre korlátozódott. A Seagate és a LaCie® termékek teljes portfóliójának értékesítése mellett a JD.com igen fontos a Seagate számára, hiszen közvetlen kapcsolatot biztosít a helyi fogyasztókkal az igényeik és a piaci változások jobb megértése érdekében. Mindkét fél erőfeszítésével a Seagate a JD.com egyik legfontosabb együttműködő partnerévé vált az adattároló termékekkel kapcsolatban és az értékesítési volumen terén vezető szerepet tölt be.

Joy Drive

A Seagate Joy Drive egy bővítőegység és powerbank Android eszközökhöz, egyszerűen használható és olyan mobil felhasználók számára készült, akik bővíteni szeretnék a tárolókapacitást és készülékük üzemidejét egyaránt. Kapcsolódhatunk az intelligens eszközeinkhez, tárolhatjuk és olvashatjuk adatainkat, valamint böngészhetjük azokat útközben is. A Seagate Joy Drive akár 1000 GB (1 TB) tárhelyet biztosít az Android készülékekhez, a PC/Mac számítógépekhez pedig micro-USB vagy type-C interfésszel csatlakozik, így gyors fájlátvitelre és folyamatos 4K video
lejátszásra is képes. A mobileszközünk tárhelyét nagyon gyorsan szabadíthatjuk fel a kötegelt feltöltéssel a Joy Drive alkalmazáson keresztül. Kétéves korlátozott jótálással kerül forgalomba.

Joy Drive

A Seagate Joy Drive 2018 március elején lesz elérhető a JD.com-on, 99 USD javasolt végfelhasználói áron. További információért kérjük látogassa meg az alábbi oldalt: Seagate.

Fontos megjegyezni, hogy Apple telefonokkal és táblagépekkel nem kompatibilis!

Joy Drive

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.