Jön a Samsung eddigi legdrágább vezeték nélküli fülese

A Galaxy S21 sorozat és a SmartTag mellett a Samsung bemutatta Prémium fülhallgatóját is.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

A Galaxy Buds Pro egy igazi prémium termék a Samsungtól, ez a termék árán is látszik, ugyanis a gyártó legújabb vezeték nélküli fülhallgatójáért 89.990 forintot kell majd kiadnunk. Nézzük mit kapunk ennyi lóvéért. A Buds Pro kiváló hangminőséget kínál, ezt pedig azzal éri el, hogy mindkét fülhallgatóba két darab hangszóró került, az egyik a mély, míg a másik magas frekvenciák megszólaltatásáról gondoskodik. 
Fontos a hangminőség, de az egyik legizgalmasabb dolog mégiscsak az aktív zajszűrés, amit belepakoltak. Ez nem egy új technológia, rengeteg gyártó alkalmazza, a fülhallgatókon elhelyezett mikrofonok folyamatosan figyelik a lehetséges zajokat, majd olyan hanghullámokat bocsájtanak ki, melyek kioltják a nemkívánatos hangokat. Nem csak lenyelni képes a zajokat, hanem felerősíteni is, például, amikor sétálunk az utcán vagy biciklizünk, akkor zenehallgatás közben nem árt valamit érzékelünk a külvilágból. Plusz funkció, hogy a Buds Pro képes érzékelni ha beszélgetünk vagy beszélnek hozzánk és ekkor automatikusan halkít a zenén. Érdekes funkció, bár ha valaki beszél hozzám, akkor kiveszem a fülemből vagy leállítom zenét.A készülék IPX7 minősítéssel rendelkezik, emellett pedig a SmartThings Find szolgáltatással megkereshetőek Galaxy telefonokkal. Érdekesség, hogy a füles képes egyszerre csatlakozni egy Galaxy telefonhoz és egy tablethez is, ehhez pedig kapcsolódik, hogyha például a tableten Netflixen filmet nézünk, de közben hívnak a telefonon, akkor a rendszer leállítja a filmet és átkapcsol a telefonra. 


Eddig jól hangzik, de vajon egy töltéssel meddig bírja az akksi? Aktív zajszűréssel 5 órát képes működni, míg kikapcsolt zajszűréssel 8 óra a menetideje, míg a töltésre képes tokjukban a fenti körülmények mellett 13 vagy 28 órányi lejátszásra elég töltés hordozható. Velem sokszor előfordult, hogy pont akkor merültek le a fülhallgatók mikor pl utaztam és nem tudtam zenét hallgatni, itt ez nem lehet probléma, ugyanis a tokba helyezve a fülest 5 perc alatt 1 órányi működésnek megfelelő energiát képes belepumpálni. 

A Galaxy Buds Pro 2021. január 29-től lesz kapható a fent említett 89.990 forintos áron.

További képek

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)