Január 21. - Magyarországon is megjelenik a Huawei Mate 30 Pro

Sokak örömére pár nap múlva hazánkban is elérhető lesz a kínai gyártó zászlóshajója.

Weboldal készítés kedvező áron!

Egészen tavaly szeptemberig kell visszautaznunk az időben, amikor is a Huawei bemutatta a Mate szériájának legújabb generációját.  Emlékeztetőül, a Mate 30 sorozat az első, amelyre már nem kerültek fel a Google alkalmazásai és szolgáltatásai, köszönhetően az Amerika és Kína között zajló kereskedelmi háborúnak. Emiatt eleinte csak Kínában voltak megvásárolhatóak a készülékek, majd ezt követően fel-felbukkant még néhány országban a Mate 30 Pro.

Rögös úton, de végül hazánkban is elérhetővé válik január 21-től a kínai gyártó jelenlegi legjobb csúcsmobilja.

Ahogy a beharangozó képen is láthatjuk, az előrendelők ajándékba kapnak majd a készülék mellé egy Huawei Wattch GT 2 okosórát. A sima Mate 30 modellről nem esett szó, de minden bizonnyal az is felkerül a hazai boltok polcaira. Ami az árakat illeti, egyelőre még semmit nem tudni, de pár nap és mindenre fény derül.


UPDATE: A Mate 30 Pro (8/256 GB) 349.990 forintos hazai árcédulát kapott,  a már említett Huawei Watch GT 2 okosóra mellett fél éves kijelző garanciát is ajándékba adnak a készülék mellé. A telefon előrendelési időszaka január 21 és 27 között zajlik. Megrendelni személyesen lehet a hivatalos Huawei boltokban.


Forrás: Huawei