George Zhao, a Honor első számú embere megragadta az alkalmat a 2018-as IFA keretein belül és beharangozta a csúszkás mechanizmussal ellátott Honor Magic 2 érkezését. Azóta rendre érkeznek a pletykák a készülékről, azonban a napokban feltűnt a TENAA oldalán, így végre hitelesnek mondható információkat tudhattunk meg a Honor leendő zászlóshajójáról.

Hirdetés

A Honor Magic 2 TENAA adatlapjára még nem kerültek fel képek, azonban Zanilia Zhao Weibo profilja pótolta ezt az űrt.

Az új Honor telefon motorházteteje alatt egy maximum 2,6 GHz-es órajelen ketyegő Kirin 980 processzort találunk majd, 8 GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában. A készülék előlapján egy 6,4 hüvelykes AMOLED panel kap helyet, amely Full HD+ felbontást fog kínálni. Korábban már megtudhattuk, hogy csúszkás mechanizmussal érhetjük majd el a különböző szenzorokat. Az előlap lecsúsztatásával egy 16 MP-es és két ToF szenzor bukkan majd elő. Így, az autentikációs lehetőségeket tekintve a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó mellett, a 3D-s arcfelismerés is megtalálható lesz.

Nézzük a hátlapot. A Honor Magic 2 a P20 Pro-hoz hasonló elrendezésű tripla lencsés kamerarendszert kap. A felső kettőnek 16 + 24 MP, míg a harmadik, különálló szenzornak pedig 16 MP lesz a felbontóképessége. Fajtáját tekintve várhatóan egy normál, egy monokróm és egy telefotó lencséről beszélhetünk.

A képek és Zanilia Zhao posztja szerint, a Honor bemutatja majd saját AI asszisztensét is, a Yoyo-t.

A TENAA szerint a telefon az EMUI 9.0 alapú Android Pie-t futtatja majd. A tápellátásról egy 3.400 mAh-s akkumulátor gondoskodik majd, amely támogatni fogja a 40W-os gyorstöltést.

 

UPDATE: Hivatalos képek érkeztek a Honor Magic 2 két színátmenetes változatáról.

 

Élőképen a Honor Magic 2

 

 

 

 

Forrás: 1 | 2

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.