Íme a OnePlus 9 legfontosabb jellemzői

AIDA64 képernyőképek leplezték le a OnePlus 9 csaknem teljes specifikációját.

A @TechDroider nevű Twitter-felhasználó legújabb bejegyzésében AIDA64 appban készített képernyőképek leplezték le a hamarosan érkező OnePlus 9 jó pár tulajdonságát. Ezek szerint az új széria "szerényebb" tagja 6,55 hüvelykes OLED kijelzőt kaphat, méghozzá FullHD+ felbontással és 120 Hz-es képfrissítéssel felvértezve, tehát alapvetően ebből a szempontból nem sok változás lesz a OnePlus 8T-hez képest.

A OnePlus 9 működtetéséről a Snapdragon 888 processzor (Lahaina a kódneve a SoC-nak) fog gondoskodni, 8 GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában. A Pro modell várhatóan 12/256 GB-os felszereltséggel érkezik, azonban a sima modellnél nem valószínű, hogy lesz ilyen opció.A kamerák tekintetében az AIDA64 képernyőképen látható értékeket meg kell szoroznunk néggyel, hogy megkapjuk a kamerák tényleges felbontóképességét. Ez egy 48 megapixeles főkamerát jelent a hátlapon (a további érzékelőkről nincs még infó), míg az előlapra egy fix fókuszú 16 megapixeles szelfikamera kerül.

A OnePlus 9 tápellátásáért egy 4.500 mAh kapacitású akkumulátor lesz a felelős, amit vezetékesen 65 wattal lehet majd tölteni, és a forrás szerint a készülék kiskereskedelmi dobozában megtalálható lesz egy ekkora teljesítményre képes adapter. A vezeték nélküli töltés minden bizonnyal továbbra is a Pro modell kiváltsága lesz.A OnePlus várhatóan márciusban rántja majd le a leplet a legújabb zászlóshajóiról.


Forrás: Twitter - @techdroider

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)