A Winfuture.de-nek köszönhetően sajtóképeken láthatjuk a Honor hamarosan érkező új belépő szintű készülékét.

Hirdetés

Nem csak képeken láthatjuk a Honor 8S okostelefont, csaknem a teljes specifikációja is napvilágot látott. A készülék előlapján egy vízcsepp alakú notch-csal ellátott 5,71 hüvelykes kijelző kap helyet, 1520 x 720 pixeles felbontással. A panel körül meglehetősen vaskos káva fut majd körül, főleg az álla lesz nagy a telefonnak, de kategóriájához mérten teljesen vállalható.

A Honor 8S előlapi bemélyedésébe egy 5 megapixeles szelfikamera kerül, míg hátul egy 13 megapixeles szenzorral lőhetjük majd a képeket. A dupla textúrás hátlap egészen jól mutat, amelynek bal oldalán az előbb említett kamera, egy LED villanó és a szokásos Honor felirat látható, tehát az ujjlenyomat-olvasót hiába keressük majd a készüléken.

A Honor 8S motorházteteje alatt szerény hardver gondoskodik majd a működtetésről: Helio A22 processzor, 2 GB RAM, 32 GB belső tárhely. Nyugat-Európában egy 3/64 GB-os modell is kapható lesz. A telefonon Android Pie alapú EMUI 9 fog futni. A tápellátásért egy 3.020 mAh-s akkumulátor gondoskodik majd, ami microUSB porton keresztül lesz feltölthető.

A Honor 8S árazása és elérhetősége egyelőre még rejtély.

Három hátlapi kamerával érkezik a Honor 20 Lite

Forrás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.