Így néz ki a Honor 10X Pro

Lassan esedékes lesz a Honor 9X széria utáni generációváltás.

Körülbelül 3/4 éve mutatkozott be Kínában a Honor 9X és a 9X Pro és a vállalat pár napja elárulta, hogy hazájukban már több, mint 10 millió példány talált gazdára ezekből a készülékekből. Hamarosan jöhet az új generáció, így annak rendje és módja szerint megkezdődtek a találgatások és itt az első renderkép is Slasleak jóvoltából, amelyen az állítólagos Honor 10X Pro pózol.

A Honor 10X Pro előlapján található, egyelőre ismeretlen méretű kijelzőt meglehetősen vékony keret öleli körül, a bal felső sarokban pedig egy kameralyuk is felfedezhető. A hírek szerint az OLED panelt a BOE fogja szállítani a Honornak ehhez a készülékhez. 
A telefon hátoldalán egy vékony téglalap alakú kameraházat figyelhetünk meg, amelyben három szenzor sorakozhat majd fel, továbbá egy LED villanó. Ha ráközelítünk a képre, akkor láthatjuk a "64 MP AI Triple Camera" feliratot, tehát a főkameráról már le is hullott a lepel.

A Honor 10X Pro motorházteteja alá várhatóan a Honor 30S-ben elsőként helyet kapó, Kirin 820 rendszerchip kerülhet. A forrás még megemlítette a 20 wattos vezetékes gyorstöltést, amit nagyon remélünk, hogy így is lesz, ugyanis a Honor 9X duó csak a csalódást keltő 10 wattos teljesítménnyel vértezték fel.


Forrás: Slashleaks


Honor telefonod van, vagy csak szereted magát a márkát? Akkor csatlakozz Facebookon a Honor Magyar Közösség csoportunkba!


(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)