Már csak kevesebb, mint egy hónap van a Huawei P30 széria bemutatkozásáig. A Winfuture portálnak köszönhetően végre megismerhetjük a két erősebb modell végleges kinézetét.

Hirdetés

Roland Quandt-nak köszönhetően már rengeteg készülék végleges dizájnját ismerhettük meg, bőven a hivatalos bemutatása előtt. A március végén érkező P30 és P30 Pro okostelefonok esetében sem történt másképp, ugyanis a WinFuture.de-n tegnap megjelentek a készülékek renderképei.

 

Huawei P30 Pro

A Huawei P30 Pro hátoldalán láthatunk egy függőleges elrendezésű, három szenzort tartalmazó kameramodult. A LED villanó és a lézeres autófókusz alatt pedig helyet kap még egy kisebb méretű 3D ToF érzékelő is. Ez a négyes várhatóan 10x-es hibrid zoomra lesz majd képes

A telefon elején egy vízcsepp alakú notch-csal ellátott, ívelt kialakítású kijelzőt láthatunk, ami a pletykák szerint egy 6,5 hüvelykes OLED panel és az ujjlenyomat-olvasó is itt kap helyet. A P30 Pro egy sima fekete és két színátmenetes (Sea Green és Electric Blue fantázianevekkel) változatban lesz kapható, legalábbis a napvilágot látott képek szerint.

 

 

Huawei P30

A Huawei P30 csaknem ugyanazzal a dizájnnal érkezik, mint a nagyobbik testvére. Az OLED panel mérete ennél a készüléknél várhatóan 6 hüvelykes lesz és nem kap ívelt kialakítást. Az ujjlenyomat-olvasót itt is a kijelzőbe integrálják.

A két telefon közötti legnagyobb különbség az lesz, hogy három hátlapi kamerát kapunk “csak” és itt a lézeres autófókuszról is le kell majd mondanunk. Továbbá, a P30 Pro-val ellentétben a P30-at 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozóval is ellátják.

Az Evan Blass által korábban kiszivárogtatott információk szerint, a P30 maximális felbontása 40 megapixeles lesz és támogatni fogja az 5x-ös veszteségmentes zoomot. Azt is kijelentette, hogy a P30 előlapi bemélyedésében egy 24 megapixeles szelfikamera lesz megtalálható.

 

3C tanúsítvány

A Huawei P30 és P30 Pro készülékeket már a 3C is tanúsította Kínában. A P30 Pro VOL-AL00, VOG-AL10 és VOG-TL00, míg a P30 ELE-AL00 és ELE-TL00 modellszámokkal kapott engedélyt. A 3C-nek köszönhetően kiderült az is, hogy az erősebbik modell 40 wattos, a sima P30 pedig 22,5 wattos gyorstöltést fog támogatni.

Huawei P30 3C

Huawei P30 3C

Huawei P30 Pro 3C

 

Merre hajlik a mérleg? Samsung Galaxy Fold vs. Huawei Mate X

Forrás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.