Huawei AppGallery: Elérhetővé vált a TomTom Go Navigation

A TomTom Go 3D-s térképén valós forgalomfigyeléssel, akár internet nélkül is lehet navigálni.

Mint minden ilyen alkalmazás, a TomTom Go is segít a magabiztos navigálásban, olyan funkciók is megtalálhatóak benne, mint a sávtartás, az útkeresés, vagy a forgalomfigyelés.  Internetkapcsolat nélkül is működik, a részletes 3D-térképet a telefonra letöltve offline módban is használható. Ezeket a térképeket az alkalmazás hetente frissíti, amint a készülék ismét kapcsolódik a hálózathoz.

Online módban a TomTom szolgáltatásainak széles skálája rendelkezésünkre áll: figyelmeztet a forgalmi helyzet megváltozására és a traffipaxokra is. A térképeket országosan, vagy régiónként tölthetjük le a rendelkezésünkre álló tárhely függvényében.A TomTom Go Navigation újdonsága a TomTom Online Search és Routing, mellyel könnyebb lett az új úti cél keresése és a legjobb útvonal kiválasztása, valamint a TomTom Traffic, mely valós időben mutatja a dugókat, baleseteket. A Route Bar és Moving Lane Guidance funkciókkal pedig elkerülhetők az utolsó pillanatos sávváltások és lekanyarodások.

A TomTom Go Navigation reklámmentes és 30 napig ingyen kipróbálhatjuk, később választhatunk éves, hat hónapos vagy havi előfizetést.


Forrás: Huawei

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)