Két TWS fülhallgatóval is előrukkolt a Huami - Amazfit PowerBuds és Amazfit ZenBuds

A PowerBuds beépített pulzusmérőt is kapott, míg a ZenBuds segédkezik abban, hogy jól aludjunk.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Xiaomi almárkája meglehetősen aktív résztvevője volt a múlt hetén megrendezett Las Vegas-i CES 2020 kiállításon. A Huami egyrészt bemutatta az Amazfit Bip S és Amazfit T-Rex okosórákat, valamint egy egészen érdekes, okostükörrel ellátott futópadról is lerántották a leplet. Ez nem minden, ugyanis a kínai gyártó két vezeték nélküli fülhallgatót is bemutatott.


Amazfit PowerBuds

Az Amazfit PowerBuds egyenként 6 grammot nyom, és jár mellé egy-egy fülhorog is (+1 gramm), ami mágnesesen csatlakoztatható a bal és jobb fülesre, hogy sportolás közben biztos ne essen ki a fülünkből. A Huami első vezeték nélküli fülhallgatóját elektronikus zajszűréssel (ENC) és pulzusmérővel is felvértezték.A PowerBuds külső felülete érintésérzékeny, amelyen különböző gesztusokkal végezhetünk műveleteket. Az Earbudsokat 55 mAh-s, míg magát a töltőtokot egy 450 mAh kapacitású akkumulátorral látták el. Egyetlen feltöltéssel 8 óráig bírja a Huami újdonsága, míg a töltőtok további 16 óra üzemidőt biztosít. Az IP55 vízállósági tanúsítvány támogatásának köszönhetően az esővel és az izzadsággal is megbirkózik az eszköz. Az Amazfit PowerBuds várhatóan 2020 februárjában kerül a boltok polcaira, 100 dolláros árcímkével (~30.000 forint).Amazfit ZenBuds

Az Amazfit ZenBuds is egy vezeték nélküli fülhallgató, azonban nem a hagyományos értelembe vett TWS füles, hanem a füldugó kiváltására szánják ezt az eszközt. A ZenBuds relaxáló zenét kapcsol, hogy könnyedén el tudjunk aludni, ha pedig elszundítottunk, akkor automatikusan kikapcsolja a zenelejátszást. Az PowerBuds-hoz hasonlóan ez is méri a pulzusunkat, plusz még az alvásunkat is monitorozza. Remek funkció még az, hogy állíthatunk ébresztést, amit csak a fülhallgató viselője hall, így a mellettünk fekvő párunkat nem keltjük fel feleslegesen.


A ZenBuds egyetlen feltöltéssel alapjáraton 12 óráig, míg a relaxáló zenélés bekapcsolásával 8 órán át bírja. A töltőtök pedig további 8 éjszakára elegendő tápellátást biztosít. Az árazásnál ennél az eszköznél kicsit vastagabban fogott a ceruza, 150 dollár (~45.000 ft) ellenében lehet majd hozzájutni, hogy mikor, azt egyelőre nem tudni.


Forrás: Huami