Honor View 20: Újabb információk érkeztek

Hamarosan újabb készülék kerül ki a kínai gyártó kezei közül.

ByTech YouTube csatorna
Korábban már több hír is napvilágot látott a Honor érkező okostelefonjáról, amelyekből megtudhattuk a specifikáció egyes részleteit, illetve azt is, hogy Kínában december 26-án, míg globálisan január 22-én fog bemutatkozni.  

Modellek és árazás

Egy, a Kumamoto Technology által megosztott képről megtudhattuk, hogy az okostelefon az alábbi két változatban és árazással válhat elérhetővé a kínai piacon:
  • 6 GB RAM + 64 GB belső tárhely: 2.799 jüan (114.867 Ft)
  • 6 GB RAM + 128 GB belső tárhely: 3.299 jüan (135.386 Ft)
A közzétett kép olyan korábban emlegetett tulajdonságokat is megerősíteni látszik, mint a 48 megapixeles, Sony IMX586 érzékelővel ellátott AI kamera, az LTE és Wi-Fi együttes működtetéséért felelős Link Turbo és a rendkívül kis méretű előlapi kamera.  

Videón a Link Turbo funkció

Októberben a Honor Magic 2 mellett, a kínai gyártó bemutatta Link Turbo technológiáját is. A funkció lehetővé teszi a Wi-Fi és 4G LTE egyidejű használatát, így biztosítva a folyamatos nagy sebességű internetet. Az alábbi videón megfigyelhetjük a Link Turbo működését.
[video width="626" height="360" mp4="https://bytech.hu/wp-content/uploads/2018/12/mda-imig9yeb07su2e1d.mp4"][/video]    
 

Honor View 20 - Maserati Edition

Az utóbbi években egyre több okostelefon gyártó, mint a Huawei, a OnePlus vagy például a Lenovo is partnerkapcsolatba lépett autógyártókkal, így megalkotva készülékeik egy-egy különleges kiadását. Úgy látszik, hogy a View 20 esetében a Honor sem tesz másképp. Zhang Xiaoyun egy képet oszott meg a Weibo-n, amelyen egy Honor készüléket láthatunk a Maserati logójával ellátva. A képen láthatjuk, hogy a View 20 Maserati Edition hátlapja üveg borítást kaphat, a bal felső sarkában pedig három kamerát és egy LED villanót tartalmazó modult láthatunk. Ezek alatt az "AI Camera" felirat olvasható, ami eléggé egyértelművé teszi a kamera funkcionalitását is.  

Specifikáció

Amit eddig tudhatunk, hogy a Honor View működtetéséért a Kirin 980 lapkakészlet felelhet majd, 8 GB RAM társaságában. A tápellátásáról egy 4.000 mAh-s akkumulátor gondoskodhat, amely támogatja a 22,5W-os gyorstöltést. A telefon által nyújtott egyik legnagyobb újdonság a lyukas kijelző lesz, ami annyit jelent, hogy az előlapi kamera egy a kijelzőn vágott lyukban kerül elhelyezésre, a notch helyett. UPDATE: Kiszivárgott poszterek erősítik meg a 4.000 mAh-s aksit valamint a kijelzőben majdan helyet foglaló 25 megapixeles szelfikamerát.

Ez is érdekelhet