A hivatalos Vivo oldalon tűnt fel a Vivo NEX és NEX S

A Slashleaks legújabb szivárogtatása már a hivatalos Vivo oldalról származik.

Weboldal készítés kedvező áron!
A Vivo NEX és a NEX S egy kis ideig megtalálható volt a gyártó hivatalos honlapján, teljes specifikációval együtt. Azóta már nem látni a Vivo weboldalán, de Slashleaks-nek köszönhetően készült pár képernyőkép az utókornak. Az árak tekintetében mindkét modellnél 9.999 jüan (~425 eFT) van feltüntetve, de természetesen nem annyiba fognak kerülni, általában ezt az összeget szokták feltüntetni, amíg nem kap árcédulát a termék. A pletykák szerint a Vivo NEX változatok ára 800 és 1000 dollár között fog alakulni.  

Vivo NEX S

A Vivo NEX S okostelefont a zászlóshajó lapkakészlet, a Snapdragon 845 hajta, 8 GB RAM és 128/256 GB belső tárhely társaságában. Az eszköz előre telepítve Android 8.1 Oreo-t kap, amelyet a FunTouch nevű felület szabja testre. A Vivo NEX S méretes kijelzője 6,59 hüvelykes, amely a 2316 x 1080 képpontos felbontást támogatja. A pontos képernyő-test arány nem szerepel a leírásban, de körülbelül 91 százalékra tehető. A készülék méretei 162 x 77 x 7,98 mm. A Vivo NEX S egy 8 megapixeles pop-up szelfikamerát kapott. Ha megfordítjuk a készüléket egy függőleges elrendezésű dual kamerarendszert találunk, amely egy 12 megapixeles elsődleges, valamint egy 5 megapixeles másodlagos szenzort tartalmaz. Az akkumulátora egy 4.000 mAh-s telep. A csatlakozási lehetőségek többek között Wi-Fi, Bluetooth 5.0, USB 2.0 és USB OTG. Ez a modell kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval van felszerelve, amely valószínüleg a képernyő alsó felében érzékel.  

Vivo NEX

A napokban kiszivárgott információk a Vivo NEX S-t emlegették a pénztárcabarát készüléknek, azonban a kiszivárgott specifikáció szinte teljes egészében fals adatokat közöltek voltak. A Vivo NEX egy kisebb teljesítményű NEX S, mivel a Snapdragon 710 chipset és 6 GB RAM található meg benne. Másik nagy különbség az, hogy nem kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót kap, hanem a hátoldalra kerül a négyszögletes szenzor. Ez a modell 128 GB-os belső tárhellyel lesz elérhető A készülék ugyanazt a kijelzőt, akkumulátort kettős kamerarendszert, szelfikamerát és csatlakoztatási lehetőségeket kapta, mint a Vivo NEX S, valamint méretbeli különbség sincs a két készülék között.     A NEX és NEX S készülékeken kívül lesz egy NEX A modell is, amelyről még nem sok mindent tudni. A Vivo július 12-én mutatja be a NEX triót. Forrás