Hivatalos: Kijelzőbe ágyazott optikai ujjlenyomat-olvasót kap a OnePlus 6T

A OnePlus sorra jelenti be az október 30-án bemutatkozó OnePlus 6T tulajdonságait. Most éppen az ujjlenyomat-olvasó kilétét erősítették meg.

Weboldal készítés kedvező áron!
A kínai gyártó most éppen a Weibo-t választotta arra a célra, hogy az idei második OnePlus mobil új tulajdonságát bejelentse. A OnePlus 6T kijelzőjébe egy optikai ujjlenyomat-olvasó kerül beágyazásra, amely nagyobb pontosságot és gyorsabb válaszidőt biztosít, mint az ultrahangos társai. A gyártó szerint az optikai érzékelő sokkal jobban működik, mint az ultrahangos ujjlenyomat-olvasó, de mivel új technológia még nem nagyon akarják elfogadni a gyártók. Ez némileg ellentmond a Vivo Nex hasonló optikai szenzorára kapott nem túl pozitív visszajelzésekkel. Szóval az roppant érdekes lenne, ha a OnePlus 6T is ugyanazt az ujjlenyomat-olvasót kapná meg. Aki nem tudná a Vivo, OPPO és a OnePlus a BBK Electronics anyavállalat tagja, tehát valamilyen szinten megosztják egymás között a technológiát, azonban a OnePlus nem engedheti meg magának, hogy ne fejlesszen a nem túl acélosan teljesítő Vivo Nex-ben található ujjlenyomat-olvasón.  

A OnePlus 6T eddig ismert jellemzői

A OnePlus 6T belsejében egy Snapdragon 845 processzor lesz megtalálható, 6/8 GB RAM társaságában. A kijelző tetején egy csepp alakú notch kap helyet. Sajnos a 3,5 mm-es audio jack csatlakozó kimarad a készülékből. A tápellátásról egy 3.700 mAh-s telep fog gondoskodni.   https://bytech.hu/oneplus-6t-hivatalos-teaser-video-es-renderkepek-is-erkeztek/   (Forrás)