A Samsung mellett a Huawei az egyik olyan gyártó (az eddigi ismereteink szerint), akinek esélye van rá, hogy a nem túl távoli jövőben kiadhassa összehajtható kijelzős telefon megoldását.

Hirdetés

A Die Welt-nek adott interjújában, Richard Yu elmondta, hogy valóban dolgoznak egy összehajtható telefonon. Az interjúból az is kiderül, hogy a Huawei-nek esetlegesen nagy terve lehet majd az új típusú készülékkel, legalábbis Yu elmondása szerint. Azonban a konkrét tervekről egyelőre még nem beszélt.

A mi véleményünk szerint nagyon jó lehet az összehajtható dizájn bizonyos esetekben, azonban nem hinnénk, hogy a nagyobb kijelzővel szerelt eszközöket, az első generációkba tartozó modellek felválthatják majd. Természetesen ez a jövőben a technológia esetleges fejlődésével még megváltozhat.

Az interjúból továbbá az is kiderül, hogy a Huawei összehajtható telefonja egy éven belül fog elkészülni. A megjelenéssel kapcsolatban konkrét dátumot még nem tudhattunk meg.

Így a friss hírek szerint a Samsung lehet az első gyártó, aki bemutathatja saját megoldását az összehajtható kijelzős készülékek versenyében.

Megjelent a TENAA-n a Mate 20, 20 Pro és a Mate 20 Porsche Design

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.