Hivatalos a Honor MagicBook Pro, ViewPad 6, Router 3 és a Vision X1

A háztartási kisgépeket felvonultató Choice sorozat mellett, új laptopot, táblagépet, routert és okostévét is bemutatott a Honor.

Weboldal készítés kedvező áron!


Honor MagicBook Pro

A Honor MagicBook Pro 16,1 hüvelykes 1080p felbontású kijelzőjét 4,9 mm-es káva veszi körül, a kijelző a készülékház 90%-át foglalja el. A 10. generációs Intel Core i7-10510U processzor, a 16GB of DDR4 RAM, az 512GB SSD és az NVIDIA GeForce MX350 grafikus vezérlő stabil, megbízható, akadozásmentes teljesítményről gondoskodik. A notebook első körben Oroszországban lesz elérhető 2020 szeptemberétől. 
A készülékkel egy időben a Honor bejelentette továbbképzési programját a tengerentúli piacokon. Exkluzív oktatási programon keresztül segíti a fiatalokat a tanulásban, olyan szolgáltatásokon keresztül, mint a Microsoft 365. A Honor a MagicBook sorozattal és egy egyéves Microsoft 365 otthoni verziójára szóló előfizetéssel igyekszik hozzájárulni új készségek elsajátításához és a folyamatos fejlődéshez.


Honor ViewPad 6

A Honor ViewPad 6 Kirin 985 5G lapkakészlettel érkezik, és támogatja a Wi-Fi 6+ szabványt. A 10,4 hüvelykes 2K FullView kijelzője osztott képernyős módban is használható, mindemellett HD sztereó minőségű hangzást biztosít. A Honor Magic-Pencillel együtt sokoldalúan használható társ munkában és szórakozásban. A Honor ViewPad 6 táblagép 2020 júniusától lesz elérhető a tengerentúli piacokon .A tablet további tulajdonságai közé tartozik a 7.250 mAh-s akkumulátor, a 6 GB RAM, a 64/128 GB belső tárhely.


Honor Router 3

A Honor Router 3 támogatja a Wi-Fi következő generációját, a Wi-Fi 6 szabványt. A gyorsaságról, a nagyobb sávszélességről és az alacsonyabb energiafogyasztásról a Wi-Fi 6+ chipset és a Gigahome kétmagos, 1,2 GHz-es CPU gondoskodik. Akár 3.000 Mbps sebességre képes 2,4 GHz-es és 5GHz-es frekvencián. A Honor Router 3 az OFDMA technológiát is támogatja, így hatékonyabban kezeli a kompatibilis eszközöket, stabilabb kapcsolatot és jobb adattovábbítást biztosítva alacsonyabb késleltetés mellett. A Honor Router 3 2020 júliusától lesz elérhető a tengerentúli piacokon.
Honor Vision X1 okostévé sorozat

A Honor Vision X1 sorozat 8K kijelzője Motion Estimate and Motion Compensation (MEMC, mozgáskompenzálás) képfeldolgozó technológiával bír. Az X1 sorozat nagy felbontású képeket, és négy, egyenként 10 wattos hangszóróján keresztül remek hangminőséget biztosít a gyártó állítása szerint, az okos asszisztensnek köszönhetően pedig más Honor okoseszközről is vezérelhető. A termékek 65”-es, 55”-es és 50”-es kijelzővel kerülnek forgalomba. 

Forrás: Honor