Hazánkba érkeztek az LG új, XBOOM Go hangszórói - PL2, PL5, PL7

Új tagokkal bővült az LG, XBOOM Go hordozható, vezeték nélküli hangszórócsaládja.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

Az LG XBOOM Go PL hangszórók a Meridian technológiája segítségével - a korábbi modellekhez képest - kiemelkedőbb basszus és tisztább énekhang lejátszására képesek. A vezeték nélküli hangszórókat új külsőbe öltöztetették, kompakt mérettel rendelkeznek, valamint akár 24 órányi zenelejátszást biztosító akkumulátorral szerelték fel őket.


PL2


A remek basszust a PL7 és PL5 típusok esetében a Dual Action Bass funkció biztosítja, ami felerősíti az alacsony frekvenciájú hangokat, így a ritmus teltebb és erőteljesebb lesz. A PL7 modellen továbbá magassugárzók teszik még tisztábbá és pontosabbá a lejátszott magas hangokat.


PL5


Az XBOOM Go PL sorozatot egy további remek funkcióval is felvértezték, ugyanis a felhasználók vezeték nélkül köthetnek össze két azonos típusú hangszórót (Dual Play), így még jobb hangzásvilágot hozhatnak létre. A PL7 és PL5 modellek egy vizuális kiegészítő funkciót is kaptak: a beépített LED-világítás a dalok sebességével és ütemével összehangolt, színes fényimpulzusokat bocsájt ki. 


PL7


A hangszórók képesek egyidőben akár két telefonnal is vezeték nélkül összekapcsolódni. A felhasználók az okostelefonjukról néhány kattintással vezérelhetik az eszközöket — csatlakozhatnak rájuk, szabályozhatják a fényüket, böngészhetik a lejátszási listát vagy állíthatják a hangszínszabályzót —, ehhez mindössze elég letölteniük az Android és iOS rendszerre is elérhető LG XBOOM Bluetooth applikációt.Forrás: LG

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)