Hazánkba érkezett a Huawei legújabb okosmérlege, a Scale 3

Tizenegy testmutatót, többek között a testtömeg indexet, testzsírszázalékot, vázizom tömeget és a csontok ásványi anyagának összetételét is méri a Huawei legújabb okosmérlege.

A Huawei legújabb okosmérlege súly érzékelésekor azonnal bekapcsol és korábban rögzített adatok alapján automatikusan beazonosítja a használóját, és az életkorához társítva végez különböző méréseket. A Scale 3 egyszerre 11 testmutatóról ad információkat, melyek pontosságát az egészségügyi adatokon alapuló algoritmus garantálja.A súly, a BMI (testtömeg-index), a testzsír százalék, a zsírmentes tömeg, a vázizom tömeg, a testvíz százalék, a fehérje, a csont ásványianyag-tartalom, a zsigeri zsír, az alap anyagcsere és a pulzusszám mérésekor a különböző korcsoportoknak más-más értéket emel ki: kamaszoknak testzsírszázalékot, hogy tükrözze fizikai fejlődésüket. A fiataloknak testzsírszázalékot és alap anyagcsere arányt az alakjuk megtartásához, míg a középkorúaknak és időseknek a zsigeri zsírt, a vázizom tömeget és a csontok ásványi anyag tartalmát a betegségek elkerülése érdekében.Emellett segít az alap anyagcsere funkció, a napi táplálékbevitel és a test ideális mozgásmennyiségének kiszámításában az egészség megőrzéséhez és a test még hatékonyabb fejlesztéséhez.

A Scale 3 a Bluetooth kapcsolat mellett már a wifihez csatlakozva, okostelefonos alkalmazás megnyitása nélkül is működik. A korábbi adatok alapján a mérleg képes azonosítani a felhasználókat, és a mérési adatokat a megfelelő személyek okostelefonos alkalmazásába továbbítja. A testsúly, a testzsír, valamint az egyéb fitnesz- és egészségi adatok mellett elemez és javaslatokat tesz, valamint testzsír-mérési jelentéseket készít, amelyek segítenek pontosabb képed adni a test fittségét és egészségi állapotát illetően. A felhasználó hozzájárulását követően az eredményeket Bluetooth-on keresztül szinkronizálja a Huawei Health alkalmazással. Wifi kapcsolat esetén pedig automatikusan feltölti azokat a Cloud szolgáltatásba, és szinkronizálja a Huawei Health alkalmazással.
A Scale 3 letisztult, modern megjelenéssel bír, a rövid lábai segítenek megakadályozni a borulást, a kopásálló szilikon gumi pedig a csúszást, míg az elektródalemezeket úgy alakították ki, hogy az minden korosztály lábának alakjához és méretéhez passzoljon.

A Látogató mód használatával a Huawei Egészség App-on keresztül a vendég-felhasználókkal is könnyedén megoszthatók az eredmények a mérést követően. Ár és elérhetőség

A Huawei Scale 3 fehér színben érkezik a hazai piacra,  február 22-től lesz megvásárolható, bruttó 9.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.


Forrás: Huawei


(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)