Elkészült legújabb videós tesztem a Honor View 10-ről. A telefon minden helyzetben jól teljesített, erős hardverének köszönhetően a teljesítménnyel nincs probléma, a kijelző szuper, a duál kamerarendszernek köszönhetően pedig gyönyörű képeket és videókat tudunk készíteni.

Hirdetés

A telefon egy 5,99 hüvelykes, 2160 x 1080 pixeles, 18:9-es képarányú kijelzőt kapott. Erről a kijelzőről annyit kell tudni, hogy egyszerűen gyönyörű, és színhű. Maga a telefon alumínium házban van, és két szín érhető el belőle: kék és fekete. A hátoldalon mindössze egy Honor logó a duál kamerarendszer és egy vaku helyezkedik el. A készülék mindösszesen 7mm vastagságú és csak 172 grammot nyom, emiatt és a gondosan kidolgozott fém ház miatt nagyon prémium érzést ad a View 10.

A hardverre sem lehet panaszunk, a készülék a Kirin 970-es processzort kapta, 6GB RAM-mal és 128GB tárhellyel, amit 512GB-ig bővíthetünk microSD kártyával. Részletes teszt az alábbi videóban.

 

 

2 hozzászólás

 1. Avatar
  Zsolt

  Mit jelent az ami a videoban elhangzott, hogy a játékokat gyengén futtatja? Hogy kell ezt értelmezni?

  Válasz
  • Fodor Balázs
   Fodor Balázs

   Mikor teszteltem a telefont akkor a PUBG-vel játszottam, és elég sokszor akadt, néha-néha már élvezhetetlen volt a játék, de a GPU Turbo frissítéssel ez sokat javult.

   Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.