Öt új gamer és egy tartalomgyártó laptopot mutatott be az MSI

Az MSI leleplezte hat, átfogó frissítésen átesett laptopját.

NoteWall.hu

A következő generációs teljesítmény minden tekintetben megfelelő szórakoztatást nyújt a gamereknek. A megújult MSI laptopok prezentálják a 10. generációs Intel Core i9 processzor valódi számítási képességét. Az akár i9-10980HK processzorral is rendelkező legújabb Intel chipek észrevehetően befolyásolják a képkockaszámot az erőforrás igényes játékokok és a többszálas folyamatok alatt. A legújabb Intel chip 50%-os számítási erejének gyorsításával és az egymagos Turbo Boost teljesítménnyel elérhetjük az 5,3 GHz-et.

Továbbá a valós idejű Ray Tracing technológia előnyeit is megismerhetjük az akár NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER, AI-meghajtású grafikával, amely hatékonyabb működést nyújt a korábbi generációnál. 
A GS66 és a GE66 feszegeti a vékony és könnyű termékdizájn határait és mégis az összes olyan képesség, mint az ötször gyorsabb 300 Hz-es képfrissítés, a 99,9 wattórás akkumulátor, valamint a legújabb csúcsteljesítményű processzorok és grafikák elférnek abban a rendkívül kompakt burkolatban. A misztikus „tiszta fekete” témával és alacsony profilú kivitelezéssel a GS66 egyaránt „IF Design Award” és „Red Dot Design Award” elismerésben is részesült. A GS66 Stealth az új MSI Cooler Boost Trinity+ hűtéssel is rendelkezik, amely 0,1 mm vékonyságú ventilátor lapátokkal biztosítja a teljes légáramlást, lehetővé téve a hűvös és gyors működést a rendszer számára. Március elején, az akkor még be nem mutatott GS66 már járt nálunk pár nap erejéig. 

A futurisztikus GE66 Raider a lelkes gamereknek készült a gyártó állítása szerint. Az űrhajókra emlékeztető burkolat és a legújabb Mystic Light 16,8 millió RGB Aurora világítást is biztosít. Az MSI GT Titan, a GP/GL Leopard és a GF Thin sorozat is megújult a legújabb 10. generációs Intel H-sorozatú processzorokkal és NVIDIA GeForce grafikával
Azok a szakemberek, akik nagy teljesítményű tartalomgyártó laptopokra vágynak, az MSI Creator 17 egy jó választás lehet.  Ez egyébként a világ legelső laptopja Mini LED kijelzővel,  megfelel a DisplayHDR 1000 szabványnak, továbbá a 17 hüvelykes 4K kijelzője 1000 nites csúcsfényességgel rendelkezik. A 10. generációs Intel H-sorozatú processzorral és a GeForce RTX 2080 Super grafikával a  Creator 17 a legerősebb GeForce RTX Studio laptop a következő generáció számára. A sorozatban található Creator 15M és 17M készülékek szintén frissített CPU-val és GPU-val kerülnek piacra.


Forrás: MSI
Forrás: MSI