Koncepció képek és részleges specifikáció is napvilágot látott a hamarosan érkező Honor 20 széria középkategóriás készülékéről.

Hirdetés

Ahogyan a nemrég bemutatott Huawei P30 Lite, úgy az almárkás alteregó is rendkívül jó tulajdonságokkal rendelkezhet majd kategóriájához mérten. A Winfuture.de-nek köszönhetően megismerhetjük nagy vonalakban a hamarosan érkező Honor 20 Lite okostelefon specifikációját, sőt annak kialakítását is.

Ha megnézzük a dizájnt, akkor gyakorlatilag egy az egyben az előbb említett Huawei P30 Lite-ot láthatjuk magunk előtt.

De nem csak kinézetben, hanem a hardvert tekintve is sok lesz a közös a két készülékben. A Honor 20 Lite hátlapi triplalencsés kamerarendszerben ugyanaz lesz a felhozatal, mint a Huawei P30 szériájának legszerényebb készülékében: 24 megapixeles főkamera, 8 megapixeles 120 fokos látószögű szenzor és 2 megapixeles mélységérzékelő. Hátul még a LED villanót, a hagyományos ujjlenyomat-olvasót és a szokásos feliratokat találjuk majd.

Az előlapon egy picivel nagyobb, 6,21 hüvelykes 2340 x 1080 pixeles felbontású IPS LCD kijelző lesz megtalálható. A panel feletti vízcsepp alakú bemélyedésben viszont szintén egy 32 megapixeles szelfikamera foglal majd helyet.

A motorháztető alatt a Kirin 710-es rendszerchip fog gondoskodni a készülék működtetéséről, 4 GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában. A tápellátásért egy 3.400 mAh-s akkumulátor lesz a felelős, amelyet sajnos nem Type-C, csak microUSB porton keresztül pumpálhatunk majd tele. Lesz viszont microSD kártyás bővíthetőség, valamint 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó.

A renderképek egy fekete és egy auróra kék színű készüléket mutatnak be, azonban a hivatalos bejelentéskor több színváltozatot is leleplezhetnek.

Hivatalos a Honor 10i

Forrás: Winfuture

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.