A Nokia 7 Plus egy hete kapta meg az Android legújabb főverziójának frissítését. Most úgy látszik, hogy nagyon belehúz a HMD, ugyanis további négy készülék frissítését jelentették be.

Hirdetés

A HMD Global a tegnapi napon Londonban mutatta be az új Nokia 7.1 készülékét, amely igaz hogy még gyárilag az Android Oreo-t futtatja, de az ígéretek szerint novemberben megkapja a legújabb 9-es főverziót. A telefon mellett azonban számos fontos információval is gazdagodhattunk, mint például, hogy mikorra várhatjuk további eszközök Android Pie frissítését.

A bejelentés szerint következőként a Nokia 6.1 és a Nokia 6.1 Plus fog frissülni, méghozzá már ebben a hónapban. Ezeket követi majd a Nokia 8 és a Nokia 8 Sirocco novemberben.

A többi készülékük frissítésével kapcsolatban még nem árultak el információt, de reménykedünk benne, ha később is de érkezni fog.

 

Nokia fan vagy? Vagy csak kérdésed lenne a Nokia készülékekkel kapcsolatban? Akkor csatlakozz a magyar Nokia közösség Facebook csoporthoz. Ha érdekel, kattints a képre.

 

Londonban bemutatkozott a Nokia 7.1

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.