Hamarosan jöhet az AirPods 2, nem lesz hiány az újításokból

Sokan az októberi 30-i Apple eseményen várták az AirPods második generációjának bemutatkozását, azonban ez nem történt meg.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

Úgy tűnik még egy kicsit várnunk kell az AirPods 2 megjelenésére, ugyanis az eszköz a napokban kapta meg a kötelező Bluetooth SIG tanúsítványát. Az új generációs AirPods Bluetooth SIG adatlapjáról azt tudhatjuk meg, hogy az A2031 és A2032 modellszámokkal rendelkezik és a Bluetooth 5.0 szabványt támogatja. Az eszköz tavalyi év augusztusában benyújtott szabadalmai alapján sokkal többet fog nyújtani, mint a hangzás. Az Apple egészségügyi és zajszűrű funkciókkal rendelkező szabadalmakat nyert, egy sportközpontú AirPods számára. A Hongkongban és Európában benyújtott szabadalom ide vonatkozó része az alábbiakat említi:
Class 10: General wellness instruments, namely, health, fitness, exercise, and wellness sensors, monitors, speakers and displays for measuring, displaying, tracking, reporting, monitoring, storing, and transmitting biometric data, heart rate, body movement, and calories burned; hearing aids; medical apparatus and instruments; apparatus for use in medical analysis; testing apparatus for medical purposes; pulse meters; thermometers for medical purposes; spirometers [medical apparatus]; dental apparatus; heart rate monitoring apparatus; ear plugs [ear protection devices]; feeding bottles; non-chemical contraceptives; hair prostheses; plaster bandages for orthopaedic purposes; suture materials.
Tehát az új AirPods számos aktivitás monitorozó funkciót és pulzusmérőt is kaphat. Továbbá a pletykák szerint, a Siri támogatottság, a töltő tok vezeték nélküli tölthetősége, a vízállóság és persze a fejlettebb hangzás fogja jellemezni. Állítólag, az AirPods 2-vel egy időben, a StudioPods névre keresztelt prémium fejhallgató is bemutatkozhat. https://bytech.hu/hamarosan-apple-watch-ra-is-jon-a-spotify/ Forrás

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)