Már csak néhány nap és bemutatkozhat a Meizu Note szériájának legújabb tagja.

Hirdetés

A Meizu ma egy posztert hozott nyilvánosságra, amelyen a február 14-én megrendezésre kerülő eseményüket jelentették be. A megjelent kép alapján a vállalat egy telefon bemutatására készülhet, ami nagy valószínűséggel a Note 9 névvel dobhatnak majd piacra.

A plakáton ezen felül láthatható még a 3-as szám, azonban ennek jelentésével kapcsolatban egyelőre még nincsenek információk.

A Meizu Note 9 ma megjelent a TENAA-n is.

A TENNA oldalán képekkel és specifikációval láthatjuk a Meizu, M923Q modellszámmal rendelkező készülékét, ami feltehetően a hamarosan érkező Note 9 lesz. Így már szinte biztos, hogy február 14-én, ezt az eszközt fogják bemutatni.

A Meizu Note 9 várhatóan egy 6,2 hüvelykes, 2244 x 1080 pixeles felbontású kijelzővel fog rendelkezni. A megjelent információkból továbbá azt is megtudhattuk, hogy az eszköz működtetéséért a Snapdragon 675 lapkakészlet felel majd, amely a Vivo V15 Pro-ban is megtalálható lesz. A processzor mellé 6 GB RAM és 64 GB belső tárhely fog társulni, operációs rendszerként pedig az Android 9 Pie-t kapja előre telepítve. A készülék hátlapján egy 48+5 megapixeles dupla kamerarendszer lesz megtalálható, amelynek elsődleges érzékelője várhatóan a Samsung ISOCELL GM1 lesz, ami a Redmi Note 7-ben is helyet kapott. Az előlapon pedig egy 20 megapixeles szelfikamerával készíthetjük majd a képeket. A tápellátásáért egy 3.900 mAh-s akkumulátor fog felelni.

A Meizu Note 9 sötét okker, ezüst okker és csillogó kék színekben lesz majd elérhető. Árazását tekintve 999 jüan (41.747 Ft) körüli áron szerezhetjük majd be.

Nektek mi a véleményetek erről a készülékről?

Fizikai gombok és portok nélkül mutatkozott be a Meizu Zero

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.