Végre megnyílt Győr első Esport bárja!

Március 3-án megnyílt Győr első Esport bárja a Bar of Legends, amely így már két nagyvárosban is várja a szórakozni és kockulni vágyókat.

Weboldal készítés kedvező áron!
  Az első bár megnyitása 2017. szeptember 9-én történt Pécsen, ekkor már tervben volt a győri bár is, amelynek megnyitása március 3-án a győri Play IT napján be is következett. Azt biztosan mondhatom, hogy a győri gamer közösségnek már nagy szüksége volt egy olyan helyre, ahol összegyűlhetnek és egy fárasztó nap után kikapcsolódhatnak. Ahogy fejlődtek a játékok, a gamerek is megváltoztak. Már nem arról szól minden napunk, hogy otthon ülve a gép előtt kockulva élvezzük a single player játékok által nyújtott szórakozást. A nagyobb multi player játékok nagyon jó lehetőséget adtak arra, hogy a játékosok közösségeket alkothassanak és közösen élvezhessék a játékok nyújtotta örömöket. Az Esport bárok megjelenésig viszont nem volt lehetőségünk arra, hogy egy szórakozóhely keretein belül találkozzunk társainkkal és esetlegesen még a kedvenc hobbinkat is űzhessük, ami nem más mint a játék.  

Mi is a Bar of Legends?

A Bar of Legends egy Pécsen és Győrben is megtalálható Esport bár, amely lehetőséget ad a gamereknek, hogy barátaikkal közösen egy helyen, jó hangulatban játszhassák kedvenc játékaikat. A bárban lehetőségünk van különböző társasjátékokkal is játszani, amelyek egy hosszú nap után szintén nagyon jó kikapcsolódást tesznek lehetővé.
bar-of-legends-1
 

Miért érdemes ide ellátogatni?

A győri bárban jelenleg 10 gamer gép, illetve 1-1 PS4 és Xbox One konzol, valamint több fajta társasjáték is megtalálható. Játékok tekintetében amiket mindenképpen kiemelnénk az a PUBG és az Overwatch. Mivel mindkét játék nagy érdeklődésnek örvend, ezért a bárban ezekkel a játékokkal is tudtok játszani, mi több még saját accountra sincs szükség hozzá. Ezek mellett gameplay közvetítéseket is nézhettek a felszerelt kijelzőkön, ami ugye közösségben egy koktél mellett mégiscsak jobb, mint otthon egyedül ülve. :)
bar-of-legends-3 bar-of-legends-4
 

Ha már a koktélokat emlegetjük. :)

Minden koktélt még nem volt lehetőségünk megkóstolni, de kipróbáltunk jó néhányat és azt el tudjuk mondani, hogy ha nem vagy gamer, de szereted a különleges koktélokat, akkor is mindenképpen megéri benézni és megkóstolni őket. (Persze csak okosan) Nézzünk néhány koktélt, amik nekünk nagyon bejöttek: bar-of-legends-koktel1 A "Kylo Ren"   bar-of-legends-koktel2 A "Winter is coming"   bar-of-legends-koktel3 A "Captain America"   bar-of-legends-koktel4 A "Hogger"

Mit várhatunk a Bar of Legends-től?

Első sorban egy nagyon jó szórakozási lehetőséget, valamint remek társaságot és nagyszerű koktélokat. Márciustól megkezdődnek a bárban szervezett versenyek is. Az első egy LoL bajnokság lesz, amelyen a pécsi és győri bárban jelentkező csapatok vehetnek részt. Nevezni március 18-ig tudtok a pécsi vagy a győri bárban. 5 fős csapatok jelentkezését várják, a jelentkezés díja 1000 Ft/fő. A selejtezők március 19-től 24-ig tartanak, ezeket mindenki otthonról játssza, majd március 25-én 15 órától kezdődik a döntő, amelyet a csapatok a győri illetve a pécsi bárból fognak játszani. Ahogy elkezdődik az április csak kapkodhatjuk a fejünket. Szinte minden hétvégén készülhetünk valamilyen versenyre. Lesz LoL, FIFA, Mortal Kombat és még sok más finomság.
bar-of-legends-pubg bar-of-legends-overwatch
  Valamint az egyik legfontosabb amit mindenképpen meg kell említenünk, az a bárban dolgozó csapat, akik nélkül az egész nem működhetne. Nagyon jól viszonyulnak a vendégekhez, a hozzáállásuk pedig példaértékű.   Eddig mindössze egy alkalommal volt lehetőségem elmenni a bárba, de ez az egy alkalom is elég volt arra, hogy megállapítsam: Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom a Bar of Legends-et, mert csalódni nem fog, és ez az a hely ahova még biztosan sokszor el fogok látogatni.