A Rockstar Games 3 klasszikus játéka lesz elérhető a jövőhéttől Xbox One konzolra is. Van olyan ember, aki nem játszott a GTA San Andreas-szal?

Hirdetés

A Rockstar Games 3 klasszikus játékot tesz elérhetővé a jövő héten Xbox One-ra, a visszafelé kompatibilitási funkcióján keresztül. Ez a 3 játék nem más, mint a Grand Theft Auto: San Andreas, Midnight Club: Los Angeles, és a Rockstar Games Presents: Table Tennis. A klasszikusok június 7-én csütörtökön lesznek elérhetőek Xbox One konzolra. A 3 játék közül a legizgalmasabb egyértelműen a GTA San Andreas, még ma is rengetegen játszanak vele.

Ha neked megvan az eredeti Xbox vagy Xbox 360-as lemez valamelyik játékhoz, akkor már mehet is a játék és a nosztalgiázás, az új modern One konzolon.

Rövid áttekintés a játékokról:

Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas a Rockstar Games Grand Theft Auto videojáték-sorozatának hatodik, és harmadik teljesen 3D-s része.

A története 1992-ben, a fiktív San Andreas államban játszódik, mely a valódi Kalifornia államon és Nevada állam egy részén alapul. Az előző részektől eltérően az államban három nagyváros található és a közöttük elterülő vidék: Los Santos, San Fierro és Las Venturas, melyek megfelelnek Los Angeles, San Francisco és Las Vegas játékbeli másainak.

 

Rockstar Games Presents: Table Tennis

A Rockstar Games presents Table Tennis egy asztalitenisz-szimulátor játék, amelyet a San Diego-i iroda fejlesztett Xbox 360 konzolokra, s később a Leeds-i csapat átportolt Nintendo Wii játékgépekre is. A játék elkalauzolja a játékosokat a pingpongnak is nevezett sport világába. Megtanítja őket a legtöbb játékszabályra, manővereket oszt meg velük és kitűnő játékélményt nyújt a fejlett technologiáknak köszönhetően, amelyet a fejlesztés során alkalmaztak a készítők.

 

MIDNIGHT CLUB: LOS ANGELES

Dögös csajok, tomboló lóerők, füstölő gumiabroncsok, díszes gépcsodák, felizzó féktárcsák, dübörgő muzsika, bömbölő mélyládák? A recepthez valók legtöbbször éjjelente állnak össze, hogy a résztvevők zavartalanul bizonygathassák az underground bandáknak, ki is a leggyorsabb széles e vidéken. Az illegális utcai versenyzés kultúrája sokat fejlődött az utóbbi években, valódi életformává nőtte ki magát, rajongói, hódolói millió szám tobzódnak a világban. A mozi jótékonyan segítette a felszínre hozni, kiteljesedni, majd a játékipar tett le néhány maradandót a témában, és íme, megszületett egy populáris irányvonal, kilépett a sötétből, rengeteg fiatal figyelmét vonzva ezzel magára.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.