A PlayStation egyik leghíresebb sorozata most új magasságokba emelkedett. Természetesen a God of War-ról van szó, ami tarolt a játékosok körében. A nagy érdeklődés és a befektetett munka végül meghozta az eredményt, ugyanis a God of War lett a leggyorsabban fogyó PS4 exkluzív játék.

Hirdetés

A God of War-ból 3 nap alatt (április 20-22)  3,1 millió darabot értékesítettek világszerte. Nem csoda, hiszen a rajongók nagy izgatottsággal várták a játékot, a fejlesztők pedig rengeteg pozitív visszajelzést kaptak a játékkal kapcsolatban. A God of War nagy eséllyel indulhat az év játéka címért.

 

 

A Santa Monica Studio megint nagyot alkotott, Shannon Studstill a stúdió vezetője pedig a következőket üzente:

Szeretném személyesen megköszönni a rajongók millióinak szerte a világon, akik úgy döntöttek, hogy belevágnak velünk Kratos legújabb kalandjába.Az emberek támogatása valóban inspiráló, és ez az oka annak, hogy túlszárnyaljuk magunkat és a játék határait. Szeretnék köszönetet mondani kreatív igazgatónknak, Cory Barlognak és a termékfejlesztési igazgatónak, Yumi Yang-nak és a csodálatos csapatnak a Santa Monica Stúdióban. A játék víziójába vetett hit és a csapat történetírásának szenvedélye tagadhatatlan. Bízunk benne, hogy többet hallunk arról, hogy a rajongók új emlékeket alkotnak a kedvenc God of War játékmenet pillanatairól, melyeket sokáig emlékezni fognak.

Természetesen minket is magával ragadott a játék! 🙂

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.