A korábbi hírekkel ellentétben Galaxy Watch Active néven érkezhet a Samsung új okosórája.

Hirdetés

A Samsung új okosórája február 20-án kerülhet bemutatásra, a Galaxy S10 szériával egyidőben. Eredetileg Galaxy Watch Sport névvel illették az eszközt, azonban a legfrissebb hírek alapján Galaxy Watch Active megnevezéssel érkezhet. Az újonnan kiszivárgott információk már a specifikációval kapcsolatban is elárulnak néhány részletet.

Az órával kapcsolatos új híreket az XDA-Developers hozta nyílvánosságra. Ezekből megtudhatjuk, hogy a Galaxy Watch Active a Tizen 4.0.0.3 operációs rendszert futtathatja és SM-R500 modellszámmal rendelkezhet. A kijelzője 1,3 hüvelykes lesz, amely 360 x 360 pixeles felbontást kínál. A működtetéséért az Exynos 9110 lapkakészlet fog felelni, a tápellátását pedig egy 230 mAh-s akkumulátor biztosítja majd. Továbbá rendelkezni fog még egy hangszóróval és NFC-vel is a Samsung Pay használatához.

Az XDA szerint, a Watch Active egy LTE képes eszköz lesz, de olyan hírek is napvilágot láttak, hogy egyből két e-SIM támogatására is képes lesz majd. Az óra ezen felül rendelkezni fog még pulzusmérővel, giroszkóppal, Bixby asszisztenssel, valamint két gombot is kapni fog.

A Galaxy Watch Active ezüst, kék, fekete és rózsa arany színekben lesz majd elérhető.

Képeken a hajlítható kijelzős Samsung Galaxy

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.