Galaxy S10: Újabb információk érkeztek

Számos információt kaptunk már a Samsung zászlóshajó szériájának új tagjairól, azonban ezidáig az elérhetőséget illetően semmit sem tudhattunk meg.

Weboldal készítés kedvező áron!
Már csak kevesebb, mint két hét van hátra a dél-koreai gyártó új okostelefonjainak bemutatásáig, amelyek mellett egy okosóra és egy fülhallgató is érkezhet.
  A fenti képen látható, hogy a vállalat milyen telefonok bemutatására is készül, a hamarosan megrendezésre kerülő eseményen.

Árazás és elérhetőség

Korábban rengeteg hírt kaptunk a Galaxy S10 specifikációjával, szoftveres jellemzőivel, de még az árazásával kapcsolatban is, azonban ezidáig még nem esett szó a készülékek elérhetőségének dátumáról.
  A legfrissebb hírekből megtudhattuk, hogy a Samsung egy limitált kiadású telefont is be fog mutatni, amely március 15-től lesz megvásárolható. Ez lesz a korábban már emlegetett, 1 TB tárhellyel és 12 GB RAM-mal rendelkező Galaxy S10+ modell. A gyártó nemrég jelentette be az 1 TB tárolókapacitással rendelkező UFS adattárolóját, így a limitált darabszámú készülék várhatóan ezzel lesz majd felszerelve. Így, míg a limitált okostelefon dátuma már ismert, addig a többi változatról még csak pletyka szintjén hallhattunk. Azonban ezek szerint, a többi modell március 8-tól kerül majd fel a boltok polcaira. Természetesen előrendelésre is lesz lehetőségünk, ami a fenti kép alapján február 22-től fog megkezdődni.
Az új értesülések szerint, a Galaxy S10e-hez 750 dollárért (211.029 Ft), a Galaxy S10-hez 900 dollárért (253.235 Ft), a Galaxy S10+-hoz 1000 dollárért (281.373 Ft), míg a Galaxy s10+ limitált kiadású verziójához pedig 1500 dollárért (422.059 Ft) juthatunk majd hozzá. Az 5G képes verzió csak később jelenik meg, így azzal kapcsolatban még nincsenek ilyen jellegű információink. Ezek természetesen csak az alapárak, így a több RAM-mal és belső tárhellyel ellátott változatok megvásárlásakor sokkal mélyebben kell majd a pénztárcánkba nyúlnunk.

Specifikáció

Egy bennfentesnek köszönhetően megtudhattuk, hogy mindhárom készülék Infinity-O AMOLED kijelzővel fog rendelkezni, amely támogatja a 10 bites színfeldolgozást. Emellett még kiderült, hogy a telefonok egy 10 megapixeles szelfikamerát fognak kapni a kijelzőbe építve. A Galaxy S10+ esetében egy másodlagos mélységérzékelő is jelen lesz a kivágásban.
Továbbá, már a készülékek méreteivel kapcsolatban is okosabbak lehetünk. Az új széria legkisebb tagjaként az S10e 142,5 x 70,5 x 8,1 mm-es lesz. Az S10 esetében 149,9 x 71,6 x 8,1 mm lesz, egy 6,1 hüvelykes kijelzővel párosítva, az S10+ 157,0 x 75,3 x 8,1 mm-es méretei mellé pedig egy 6,4 hüvelykes kijelző fog társulni.

Dizájn

A Galaxy S10 és S10+ fehér, fekete, élénk kék és kékeszöld, míg az S10e még egy eléggé rikító, kanárisárga névre keresztelt színben is megvásárolható lesz.
 

Ez is érdekelhet