Frissítést és újabb modellt kap a Nokia 7.1

Megérkezett a Nokia 7.1 Android Pie frissítése, azonban ez nem minden, hiszen a készülék egy újabb modellje is érkezik Európába.

NoteWall.hu
A HMD termékfelelőse, Juho Sarvikas egy Twitter bejegyzésben hozta nyilvánosságra a Nokia 7.1 frissítésének érkezését. Továbbá azt is elárulta, hogy minden frissíthető eszközre igyekeznek minél hamarabb elhozni az operációs rendszer legújabb főverzióját.
Várhatóan a sorban következő készülékek a Nokia 8 és Nokia 8 Sirocco lesznek, majd ezeket követheti a Nokia 5.1 Plus, a Nokia 7.1 Plus, a Nokia 3.1 Plus, valamint a Nokia 3, 5, 6, 1, 2 és a 2.1. A Nokia 7.1 még a múlt hónapban debütált két változatban, azonban az európai felhasználók számára csak a kisebb, 3 GB RAM-mal ellátott modell vált elérhetővé, 128.700 Ft-os áron. Viszont ez most megváltozni látszik, hiszen a legfrissebb információk szerint, a finn cég egy újabb verziót indít útjára Európában, amely már 4 GB memóriával, 64 GB belső tárhellyel és két SIM támogatásával kerül majd a boltok polcaira. Csehországban már az előrendelés is megkezdődött, a tényleges megjelenés pedig november 30-án várható. További országokban történő elérhetőségről egyelőre még nincs információnk.

Ez is érdekelhet